cypruska Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam tortowych guru We wrzesniu mam chrzciny coreczki i postanowilam zrobic tort. Nie lada to wyzwanie, bo torcik, a raczej tradycyjny fruit cake, bedzie dosc ciezki. W necie widzialam, jak profesjonalisci wkladali w tort jakies patyczki lub cos, co wygladalo jak slomki. Czy to jest konieczne? Jezeli tak, to jak potem sie kroi tort z takimi "obcymi" w srodku? Tort bedzie wygladal mniej wiecej tak, tylko bedzie okragly Cytuj
Gość imalka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 to nie jest konieczne- w przypadku torta dwupietrowego wystarczy ze bedzie dobrze schlodzony i mozna postawic jeden na drugim :?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.