jol@ Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Serdecznie witam wszystkich Forumowiczów!!! :razz: :razz: :razz: Mimo, że całkiem niedawno zarejestrowałam się tutaj, to przyznaję, że już dość długo korzystam z Waszych przepisów i ... co tu dużo mówić - moje notowania kulinarne poszły ostro w górę :lol: :lol: :lol: . Jestem pod wrażeniem Waszych pomysłów i umiejętności :P :lol: :) . Zyczę wszystkim niekończących się inspiracji no i oczywiście degustacji !!! Pozdrawiam cieplutko :lol: :P 8) . Cytuj
wiola344 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 :razz: Witam Cię Jolu na najsmaczniejszym forum i życze samych sukcesów kuliranrnych :razz: Cytuj
Magdalena Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam Jolu!!!!pozdrawiam Magdalena :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witaj Jolu :razz: Bardzo się cieszę, że dołączyłaś do naszego smacznego grona :razz: Serdecznie pozdrawiam :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi