adrijah Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zrobiłam je na śniadanie, gdy nocowała u mnie kumpela TOSTY CZEKOLADOWE składniki: - 6 dag czekolady deserowej - pół szklanki mleka - 1 jajko - 8 kromek chleba tostowego - masło do smażenia Rozpuścić czekoladę z mlekiem. Do przestudzonego dodać jajo i lekko ubć. Tosty przekroić po przekątnej na pół, zanurzyć w mieszance i smażyć z obu stron 2-3 minuty. Usmażone posypać cynamonem i cukrem waniliowym. źródło: dodatek do wyborczej, książeczka "Czekolada" Cytuj
viola32 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Adrijah ciekawe i proste przepisy proponujesz na proste i szybkie dania.Pewnie kiedys wyprobuje.Pozdrawiam Cytuj
maria02 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Te tosty smażysz na patelni? Wyglądają pysznie. Cytuj
adrijah Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 dziękuję :?: maria02 dokładnie, smażyłam je na patelni. bardzo szybko się je robi i są pycha :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi