xatia Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam serdecznie :?: Juz kilka razy korzystalam z przepisow zamieszczonych na forum :razz: Postanowilam sie troche zadomowic. Jestem mloda zonka, uwielbiam gotowac, najczesciej polskie dania ;) Zdobywam praktyke, ale wydaje mi sie, ze idzie mi calkiem niezle :) Na codzien pracuje w kuchni, w dziale deserkow :P Cytuj
apsik Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam gorąco na naszym forum i mam nadzieję,że znajdziesz tutaj inspirację do udanych wypieków i obiadów. Ja już mam większa praktykę w rozpieszczaniu moich domowników,ale dużo dowiedziałam się i wyniosłam z tego forum. Jestem Ela i witaj wśród nas Xatia. Cytuj
minia51 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 witaj na smacznym forum Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam Cię Xatia bardzo serdecznie na naszym forum :?: Cytuj
xatia Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dzieki kochane za tak mile przyjecie :?: Najgorsze w tym forum jest tylko to, ze ilekroc cos tu czytam, to robie sie glodna :razz: Cytuj
Christina Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Witam serdecznie i życzę smacznego oraz mnóstwa inspiracji w przygotowywaniu nowych potraw :) Cytuj
wiola344 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Witam cię Xatio na smacznym ,pozdrawiam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi