AniaL. Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 witam serdecznie, mam przepis na calzone a w nim jest 1,5 lyzeczki suchych drozdzy. Zupelnie nie wiem co to za sa suche drozdze. Czy mozna je zastapic swiezymi i jesli tak to ile uzyc swiezych drozdzy? Bardzo prosze o porade i z gory dziekuje za pomoc. ania Cytuj
didusia Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 to są drożdże instant np dr oetkera Cytuj
ajaj Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Takie drozdze kupisz w kazdym wiekszym markecie. Gdzies obok produktow w takich malych torebeczkach jak: cukier waniliowy czy proszek do pieczenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.