Gość Roxi Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Witam wszystkich i mam pytanie zakupiłam taką masę marshmallow i nie wiem co można z niej zrobić myślałam o dekoracji na tort na urodzinki mojej córki lecz niestety nie wiem co mam dodać by było to możliwe masa ma konsystencje dość gęstą klejącą i pyszną!! [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
andy8 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Roxi gdzie taką masę kupiłaś i ile kosztowała jeśli mogłabyś napisać? Cytuj
kasiek88 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jestem kasia;) właśnie niedawno robiłam ozdoby do tortu właśnie z takiej masy: pianki marshmallows i cukier puder. Wyszły mi z tego dość łądne listki i różyczki Cytuj
mart Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 ta masa jest super tez z niej robilam roze ale tez oblozylam nia caly tort Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi