Bahus Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Roladki z szynki z kremem chrzanowym 8 plastrów gotowanej wędzonej szynki, 6 łyżek śmietany kremówki 1/4 lyżeczki soli, 1 łyżka tartego chrzanu, 1 łyżka soku z pomarańczy, 1/2 pomarańczy. Śmietanę ubić z solą, wymieszać z chrzanem i sokiem z pomarańczy. Kremem posmarować plastry szynki. Zawinąć w rożki. Udekorować plasterkami pomarańczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.