Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ewo piękne ciasto.. narobiłaś mi smaka od rana :) Teresko, kolejny Twój przepis w kolejce do wypróbowania ;)

Opublikowano

A to mój jabłecznik :) Upiekłam go dzisiaj dla teściów z okazji ich rocznicy ślubu. Ciasto pyszne!!! Polecam wszystkim. post-8290-1223994713_thumb.jpg post-8290-1223993944_thumb.jpg post-8290-1223994794_thumb.jpg Teresko pozdrawiam Cię serdecznie ;)

post-8290-1223994743_thumb.jpg

Opublikowano

Violu ja robiłam z żelatyną. Na 200 ml śmietany daję 2 łyżeczki płaskie żelatyny. Dzisiaj dostałam ostatnie pudełko śmietany o poj. 375 ml i tylko tyle mogłam dać do ciasta (mieszkam w wiosce pod Zamościem i mam tylko 1 sklep w pobliżu, po śmietanę musiałabym specjalnie jechać do miasta a nie przewidziałam, że może jej nie być w sklepie).

Opublikowano

Violu ja z kolei nie robiłam z żelatyną tylko na 1/2 litra śmietany dałam 2 śmietan-fix-jak dla mnie było idealnie. śmietana ubiła się na gęsto-nic dodać nic ująć ....tylko zabieraj się do roboty.... Gwarantuję ,że będziesz zadowolona.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.