k@sia Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Drodzy smakowicze :grin: Macie jakieś ciekawe pomysły na domowe soki wyciskane w sokowirówce? Jakie najbardziej lubicie? Czekam na Wasze propozycje :) Cytuj
k@sia Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 To co moi drodzy...żadnych pysznych soczków nie robicie? :grin: Nie pijecie jakichś smakowitych mieszanek? :) Cytuj
basga Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Ja najczęściej robię z marchewki,jabłka,buraka,selera.Jak mam akurat pomarańczę czy grejfruta to też dodaję,zależy,co mam w lodówce. :grin: Cytuj
kanapka Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Mój ulubiony to marchewkowy albo marchewkowo - jabłkowy. Z buraków i jabłek też jest sympatyczny. Pomarańczowy jest jeszcze, ale pomarańcza muszą być dość wydajne, fajnie jest je zmieszać z grejpfrutem. A teraz przyszedł mi do głowy ananasowy. Chyba czas spróbować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi