88kasia88 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Chciałabyś testować kosmetyki Maybelline New York ? Jeśli tak to podaj mi swój e-mail ja Cię zaproszę Ty się zarejestrujesz tez zaprosisz 10 dziewczyn i co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline! w skład kosmetyków wchodzi maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml) ZA DARMO OCZYWIŚCIE. jeżeli chcesz się w to pobawić podaj mi swój adres e-mail a otrzymasz zaproszenie aby wstapić do Maybelline;) pozdrawiam! Cytuj
basga Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Wszystko niby pięknie ale...gdzie tkwi haczyk? :grin: Cytuj
88kasia88 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 właśnie nie ma haczyka - testowanie kosmetyków to jak zabawa. najpierw trezba znaleźć przyjaciólki żeby przysłali kosmetyki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi