mart Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 1 kg fileta z kurczaka,3 cebule,1opakowanie rodzynek,szklanka keczupu,pol szklanki oleju,2 lyzki curry,2 zabki czosnku Filety kroimy w kostke,przyprawiamy vegeta,dodajemy do tego posiekane cebule i odstawiamy na trzy godziny.Pozostale skladniki mieszamy i zalewamy mieso.Pieczemy okolo 30 min w 180 stopniach w przykrytym naczyniu.Ja podaje z ryzem. Pychotka! Cytuj
mart Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 dodalam zdjęcie dla zachęty! Cytuj
Stokrotka Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Bardzo pyszne danie o wyjątkowym smaku. I właściwie niewiele z nim pracy, robi się samo :) Dziękuję za przepis i polecam Cytuj
mart Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Stokrotko bardzo sie ciesze ze smakowalo :) polecam innym bo smak jest faktycznie ciekawy Cytuj
Stokrotka Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zrobiłam tej potrawy sporo i troszkę nam zostało. Z tego, co zostało zrobiłam sałatkę warstwową na kolację. Na dno miski wsypałam warstwę ugotowanego ryżu, na to starłam trochę żółtego sera, następnie odsączyłam groszek z zalewy i wysypałam do miski. Na to wszystko wyłożyłam kurczaka i wszystko polałam sosem z jogurtu i majonezu. Całość przykryłam ugotowanymi na twardo i pokrojonymi w kostkę jajkami. Polecam. Sałatka była naprawdę dobra :D Cytuj
mart Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Stokrotko fajnie ze urozmaicilas to jedzonko, ciekawe, sprobuje przy okazji, pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi