mart Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 1 kg fileta z kurczaka,3 cebule,1opakowanie rodzynek,szklanka keczupu,pol szklanki oleju,2 lyzki curry,2 zabki czosnku Filety kroimy w kostke,przyprawiamy vegeta,dodajemy do tego posiekane cebule i odstawiamy na trzy godziny.Pozostale skladniki mieszamy i zalewamy mieso.Pieczemy okolo 30 min w 180 stopniach w przykrytym naczyniu.Ja podaje z ryzem. Pychotka! Cytuj
mart Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 dodalam zdjęcie dla zachęty! Cytuj
Stokrotka Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Bardzo pyszne danie o wyjątkowym smaku. I właściwie niewiele z nim pracy, robi się samo :) Dziękuję za przepis i polecam Cytuj
mart Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Stokrotko bardzo sie ciesze ze smakowalo :) polecam innym bo smak jest faktycznie ciekawy Cytuj
Stokrotka Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zrobiłam tej potrawy sporo i troszkę nam zostało. Z tego, co zostało zrobiłam sałatkę warstwową na kolację. Na dno miski wsypałam warstwę ugotowanego ryżu, na to starłam trochę żółtego sera, następnie odsączyłam groszek z zalewy i wysypałam do miski. Na to wszystko wyłożyłam kurczaka i wszystko polałam sosem z jogurtu i majonezu. Całość przykryłam ugotowanymi na twardo i pokrojonymi w kostkę jajkami. Polecam. Sałatka była naprawdę dobra :D Cytuj
mart Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Stokrotko fajnie ze urozmaicilas to jedzonko, ciekawe, sprobuje przy okazji, pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.