Gość Myszka2 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Składniki: 1/2 kostki masła 2 kg cebuli (może być troszke mniej) 2 litry bulionu warzywnego (4 kostki) kiełbasa 2 duże pętka ok 6 średniej wielkości ziemniaki (lub w zależności jak lubisz) 4-6 łyżki majeranku suszonego Sposób przyrządzania: Cebulę pokroić w plasterki. Dusić na maśle przez 15-20 minut. Dodac bulion. Zagotować. Dodać pokrojone w kostkę i umyte ziemniaki . Ugotować. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę. Na koniec doprawić majerankiem i gotowac jeszcze przez około 20 minut. Smacznego :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.