mac51 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Nie ma odważnych ? To spiewam :D Wędrówką życie jest człowieka (słowa Edward Stachura do melodii El cóndor pasa) Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Link nieaktualny - nowego nie znalazłem Cytuj
mac51 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) [LINK NIEAKTUALNY] :) Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Dawno Cię tu nie było. Ja mieszkam w Będzinie akurat pod "Dorotką". to zabytkowy kościółek na wzgórzu Doroty, a kościółek jest p/w Św. Doroty. pozdrawiam!... Cytuj
mac51 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Kto mnie jeszcze pamięta :?: ;-) Śpiewamy 🙂 [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja pamiętam Cię pamiętam Maćku! :grin: Fajnie, że nas odwiedziłeś 🙂 Nadal super śpiewasz, brakowało nam tu Twoich piosenek! :grin: Trochę nie pamiętam słów, ale wydrukuję je sobie i będę śpiewać razem z Tobą - dziękuję :grin: Cytuj
SwojskaPiwniczka_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kto mnie jeszcze pamięta :?: ;-) Śpiewamy 🙂 [LINK NIEAKTUALNY] Oj kojarzy mi się to z harcerstwem :D rajdy, długie letnie noce, gitara i śpiewy do wschodu słońca :) Cytuj
mac51 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) To śpiewamy dalej 🙂 [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Super! Nie znałam tej piosenki, a szkoda :) Cytuj
Marcin Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 Witam, 2 lata minęły i linki się pozmieniały :) . Zaktualizowałem cały temat, nie wszystkie piosenki są dostępne w internecie ale te, które są mają nowe, aktualne linki. Tutaj link do profilu mac51 na wrzucie i jeszcze więcej piosenek: [LINK NIEAKTUALNY] Zapraszam do słuchania :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi