ania19 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 hej:) ciesze sie że smakowało, stwierdzam jednak że mój sos przy twoim to porażka kulinarna hehe:D, pozdrowionka dla Ciebie:) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 DanielQ bardzo ci dziekuje za mily komentarz i ciesze sie ze smakowalo :D Aniu19 no co ty, obydwa sosiki sa dobre :) Cytuj
anetaa_87 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 wspaniały przepis :) a co najwazniejsze smakowało innym. polecam przepis wszystkim którzy uczą lub zaczynaja sie uczyć gotować (jak ja) - prosty i bardzo dobry sosik :) 1 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dziękuję ci anetaa_87 za miły komentarz , za wypróbowanie przepisu i cieszę się że smakowało :) pozdrawiam Cytuj
Klucha Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Fajny sos, ja robię podobny, ale jak widać diabeł tkwi w szczegółach i to one są - te drobnostki przesądzają o jakości potrawy. 1 Cytuj
Zuzi Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Próbowałam i wyszło super:) Zwykle lubie jakąś inwencję twórczą ale tym razem się powstrzymałam i nie żałuje:) Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Przepis z mięsem genialny! Bardzo pożywne i pyszne spagetti :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Zuzi i zagotowana , dzięki za wasze miłe komentarze, świetnie że spaghetti wam smakuje :)pozdrawiam Cytuj
Smakija Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Trzeba przyznac ze zdjecia zachecaja jak najbardziej wiec chetnie sprobuje 1 Cytuj
ania77 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam:) ja robię podobny sos tylko nie zagęszczam mąką, ale to kwestia gęstości. Cytuj
MrFrodo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie ma to jak domowy sosik :) pyszności! 1 Cytuj
Armenika Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Ja zamiast mielonego wolę kurczaka (może być zmielony) jest mniej tłusty i masa warzyw. Marchewka, brokuł, oliwki, cebula, czosnek - do wyboru do koloru:) Pieczarki i kukurydza też są świetne. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Witam, oczywiście sos można przygotować z chudym mięsem kurczaka i warzywami jeśli ktoś lubi :) modyfikacje mile widziane. Nam jednak najbardziej smakuje w tej wersji którą podałam. Ale jak to sie mówi, kwestia smaku i gustu :) Ania77 ten sos koniecznie zagęszczam inaczej byłby za rzadki. Może masz inne proporcje i wychodzi ci gęściejszy. Pozdrawiam i polecam :) Cytuj
MrFrodo Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Uwielbiam spaghetti. Dzisiaj zajadam :D 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.