kanapka Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Znalazłam właśnie stronkę nudla z gierkami i zabawną muzyczką. Z tego co tam jest napisane wynika, że grając w te gierki wyniki zostają zapisane i osoby najlepsze dostaną jakieś nagrody. To coś w rodzaju Przygodożerców, o ile dobrze pamiętam, chyba :) A to link: https://ucieczkazakademika.knorrnudle.pl/ Może być :grin: ? Cytuj
łuki Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Ciekawią mnie takie gry w necie właśnie. Jak się człowiek nudzi to można sobie pograć. Wszedłem na tą stronę i mnie wciągneło. A jeszcze jak można coś wygrać, to przyjemne z pożytecznym :grin: Cytuj
kanapka Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 A brałeś może udział w Przygodożercach? Cytuj
łuki Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Nie, nie brałem. Chyba za stary jestem na takie rzeczy :grin: To raczej dla młodych ludzi z mnóstwem pomysłów. Ale ta gierka jest tak zmyślna, że może uda mi się ją całą przejść i kto wie, może cosik mi skapnie. Cytuj
kanapka Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Na Twoim miejscu trochę czasu bym poświęciła :) darmowe :sad:. A opłacone mieszkanie w Wawie to nie taki pikuś ;) Cytuj
Mortez_82 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Hehe sympatyczna gierka i nieźle wciąga :) Dzięki za link Cytuj
łuki Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Na Twoim miejscu trochę czasu bym poświęciła :) darmowe :sad: . A opłacone mieszkanie w Wawie to nie taki pikuś ;) Tutaj próbowałem swojego szczęścia :-) Ale chyba mi się nie uda nic wygrać bo nie dostałem od nich żadnej odpowiedzi. Cytuj
kanapka Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Ale odpowiedź dostajesz dopiero jak się zarejestrujesz i uciekniesz z akademika. Dostajesz info, że drugi etap zaczyna się w listopadzie, z pewnością info powinnaś mieć na skrzynce mailowej. :) Cytuj
kanapka Opublikowano 28 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 A to motyw muzyczny :-D https://pl.youtube.com/watch?v=F2tKQv0oTEQ Cytuj
łuki Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 II etap się zaczął i już skończył a mi jak zawsze nie udało się nic wygrać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi