teresap Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 1 – 1 1/2 kg pieczarek - średnich , opanierowac , jajko + bułka i usmażyć ZALEWA 4 szkl wody 6 łyżek cukru 12 łyżek octu 6 łyżek keczupu 1/2 słoiczka przecieru 1 liść + 4 ziela +2 cebule drobno pokrojone , +wegeta magi pieprz + sól Wszystko zagotować i zalać pieczarki i na małym ogniu podgotować 15 mni. GOTOWE Spożywamy raczej zimne Cytuj
Jolcia Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Ten przepis przypomina mi kurczaka na słodko kwaśno,którego uwielbiam. Spróbuję pieczarki.Pozdrawiam. Cytuj
teresap Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Jolu czekam na opinie POZDRAWIAM Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam :) Ja skusiłam się na te pieczareczki, bardzo ładnie się prezentują, i jest to coś nowego na stole :) Polecam na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia :grin: Moi goście myśleli, że to są pulpeciki lub ryby w zalewie, a tu taka niespodzianka jak skosztowali :cry: Dziękuję za przepis i pozdrawiam autorkę przepisu :lol: Cytuj
teresap Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dziękuje - Dorotko i też polecam... :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.