Katarzyna Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 * 4 kg grzybów * 2 kg cebuli * 2 szklanki oleju * 1/2 szklanki octu * 2 małe keczupy * 2 małe przeciery pomidorowe Cebulę podsmażyć na oleju > grzyby pokroić i ugotować . Wszystkie składniki połączyć > zagotować > nałożyć do słoików i pasteryzować 20 min. Smacznego > mniam [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
iwonia Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 :lol: :lol: 🙂 przepis pycha,smakuje całej rodzinie.zużyłam tylko mniej oliwy niż było to podane w przepisie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.