kamma Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Mam na imię Kaśka trafiłam tu bo zaintrygował mnie przepis na nutellę śliwkową Janki .Żoną i mamą jestem od lat 20 i od wtedy pichcę dla mojej rodziny i nie tylko,bardzo to lubię .Często eksperymentuję i przerabiam przepisy ,nie cierpię takich 2,5 dkg czegoś tam ,7,5 czegoś innego wolę zdecydowanie takie na szklanki i łyżki choć wiem że zwłaszcza przy ciastach trzeba dokładnie.Powinnam chyba ograniczyć przeglądanie forum do działu o odchudzaniu i nigdzie więcej nie zaglądać ale widzę że na pewno tak nie będzie tyle tu ciekawostek.Witam wszystkich. :) Cytuj
minia51 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Witaj Kasiu na smacznym forum Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Witam Cię Kasiu bardzo serdecznie na naszym forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Witaj Kasiu wśród nas :-D Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Kasiu witam Cię również bardzo serdecznie. Cytuj
mac51 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Kamma :-D Witam :P [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi