wiosenka Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów! :-D Mam na imię Agnieszka i pasjonuję się gotowaniem, pieczeniem, przyrządzaniem różnych potraw. Od dawna zbieram przepisy, mam ich całkiem pokaźną kolekcję, oglądam programy kulinarne, szperam w internecie. Będzie mi bardzo miło gościć w gronie "Smacznych forumowiczów". :P Na codzień pracuję w szkole, jestem nauczycielką języka angielskiego. Interesuję się również uprawianiem roślin, zwłaszcza kwiatów, fotografią, dobrą literaturą i podróżowaniem. Przy okazji dziękuję pani Dorocie, która pomogła mi się w końcu przywitać :P Pozdrawiam!!! :D Cytuj
minia51 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Witaj Agnieszko, na tym Forum znajdziesz wszystko co Cię interesuje a pewnie i my skorzystamy z Twoich przepisów. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Agnieszko witaj wśród nas . Miło będzie wymienić się z Tobą poradami nie tylko kulinarnymi :-D Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Agnieszko witam Cię bardzo serdecznie i proszę nam dodawać przepisy ze swojej kolekcji. Masz wszechstronne zainteresowania i napewno dużo skorzystamy od Ciebie. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Witaj Agnieszko :P Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona i czekam na Twoje propozycje kulinarne :-D Serdecznie pozdrawiam :P Cytuj
wiosenka Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe powitanie. Napewno coś wstawię niedługo tylko muszę uporac się z obsługą tego forum! Muszę przyznać, że jest ono dla mnie trochę trudne ale postaram się go szybko rozgryźć:-D Cytuj
apsik Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Witam Cię Agnieszko...jestem Ela. Miło jest mieć wśród nas Wiosenkę i to w środku jesieni. :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 :-D :P Ja również witam cie serdecznie :P Cytuj
KIKI Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Witam Cie Agnieszko w naszym gronie. Ja rownież uczę w szkole pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Witaj na forum Agnieszko :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi