KIKI Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 upiekę miętowe na niedzielę tylko ilość mięty mni przeraża, nie za dużo? będą liście zajadać :) Cytuj
Jolcia Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Serniczek upieczony i mimo,że jeszcze ciepły musieliśmy z synem spróbować.Jest pyszny i stawiam 5. Cytuj
ewa11 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Jolu piekłaś na blaszce ,czy tortownica? Cytuj
margaret65 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 upiekę miętowe na niedzielę tylko ilość mięty mni przeraża, nie za dużo? będą liście zajadać :) Kiki jakie liście ? :lol::) to jest mięta w torebeczkach expresowa ,wysypujesz juz drobną mięte i nie martw sie nie bedzie za dużo =zapewniam Cię -pozdrawiam:):lol::) Cytuj
Jolcia Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja piekłam na blaszce. Już kilka osób go jadło i potwierdzają,że pyszny. Jeszcze raz dziękuję za przepis. Cytuj
margaret65 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 ----Bardzo się cieszę ,że smakował :) a w tortownicy tez można upieć będzie wyższy-pozdrawiam:) Cytuj
ewa11 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Dziękuję Jolu za odpowiedz.Dzisiaj bębę robić :lol: 🙂 a jak wyjdzie to potem się pochwale :) :lol: Cytuj
Jolcia Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Ewciu piec śmiało. Ja piekłam na blaszce bo jet bardziej podzielny. Zawsze muszę trochę porozdawać bo by mi rodzinka nie darowała. Cytuj
sabina1974 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 mam pytanie:co to za pierniki-delicje? Cytuj
margaret65 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 to sa pierniki w czekoladzie nadziewane o róznych smakach ,tylko jak sie kupuje trzeba sprawdzic czy sa miekkie, ja kupuje o róznych smakach i mieszam je,szukam tanich ale dobrych :) Cytuj
sabina1974 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Dziekuje bardzo za odpowiedz ,musze wyprubowac bo wasze ciasta sa suuuper Cytuj
margaret65 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Jak upieczesz i spróbujesz to daj znać czy ci smakowało:)pozdrawiam:) Cytuj
Basia K Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja dziś się zabieram za pieczenie. Już mam wszystko przygotowane,weszłam tylko na chwilę by sprawdzic jeszcze raz przepis. Pierniczki mam "alpejskie",paczka 420g,ale myślę że wystarczy. Cytuj
ewa11 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Za nim zrobiłam miałam trochę obawy ,co z tego wyjdzie,ale wszystko ok. Sernik ma smak pierników i plus, bo nie ma przy nim wiele pracy. Basiu też w paczce miałam 420g. Polecam wszystkim, którzy lubią pierniki .Mi bardzo smakowało :lol: :lol: Pozdrawiam Ewa :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi