margaret65 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tak czekolada nie może byc w dużych kawałkach ja ją normalnie scieram na tarce lub drobniutko kroję,a ja jak upieke to ciasto ,to fakt każdy pyta czy to makowiec:),potem każdy jest zaskoczony smakiem tego ciasta ,jest takie inne niż wszystkie.Jestem teraz w sanatorium ,ale jak wróce 2 lutego to wstawie pare fotek tego ciasta -pozdrawiam :) Cytuj
Sikorka2 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dziękuję za przepisy na oba miętowe ciasta. Są inne, są pyszne, znikają błyskawicznie i nie są bardzo pracochłonne, czyli są takie jak lubie najbardziej !!!!!! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Jeszcze jednego miętusa nie zjadłam , a już mam ochotę na drugiego :sad: Cytuj
basga Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Powiem krótko-rewelacja!Proste,szybkie,smaczne! Użyłam tylko 1 szkl.cukru, kostkę Palmy,2 jabłka i 1 czekoladę bo...rano więcej nie miałam ale wyszło OK! :sad: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Basiu to zdradź mi jeszcze jego smak :sad: czuć miętę :) Konrad się pytał czy czuć te fusy jak się je ciasto ? Wygląda baaardzo apetycznie :lol: Cytuj
basga Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Fusów z mięty nie czuć :sad: a smak też utrzymuje się trochę w ustach,nawet popijając je kawą miałam miętowo w buzi. Gdybym dała więcej jabłek byłoby o wiele lepsze bo wilgotniejsze ale i tak jestem zadowolona. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzięki Basieńko :sad: W takim razie napasę ich fusami z mięty :) jak tylko zjemy drugą część biszkopta :lol: Cytuj
Behatka1 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zainteresowało mnie to ciasto i upiekłam. Wyglada identycznie jak na zdjęciach. Niestety, wylądował w koszu, nie posmakowało nikomu :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Ja dziś opiekłam i nam smakuje :D Tak się zastanawiałam > jaki by zrobić krem żeby je przełożyć :D Jest takie delikatne i puszyste > dzięki za przepis :lol: Cytuj
1bubcia36 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 własnie sie piecze,już przyrumienione :shock: mam nadzieje że dam rade sama bez pomocy syna wkleić zdjęcie tego cuda,oczywiście jak sie upiecze ;) Cytuj
1bubcia36 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 no i klapa w sensie wysłania zdjęcia oczywiście,bo placuszek sie udał,ale zdjęcia nie wkleje nie udaje mi sie,format pliku jest za duży ;) taka właśnie widnieje odpowiedż przywysyłaniu.Ale placuszek jest dobry,puszysty i miete czuć wyrażnie(jedlismy jeszcze ciepły) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Spróbuj przez to https://pl.tinypic.com/?t=postupload Skopiuj drugą ramkę ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.