margaret65 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 ŚLEDZIE PO JAPOŃSKU Z GROSZKIEM----składniki-płaty śledziowe/ogórki konserwowe/cebula/jajka ugotowane na twardo /groszek konserwowy/majonez/papryka sypka słodka/PRZYGOTOWANIE---płaty śledziowe( sprawdzić czy nie słone-)kroimy na pół( jeśli duże to na 3 części,na każdą część kładziemy plaster ogórka konserwowego krojonego z ukosa,na ogórka kładziemy plasterek cieniutki cebulki, na plaster połówke jajka i każdą część porcji układamy na talerzu ( jak na zdjęciu) polewamy majonezem dekorując groszkiem zielonym posypując papryczką słodka do dekoracji-smacznego:) Cytuj
mac51 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Ale mi narobiłaś smaku tymi śledzikami :-D Na pewno zrobię :P Cytuj
margaret65 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Bo sa bardzo apetyczne i smaczne oraz szybkie w wykonaniu -smacznego :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.