Bahus Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Spaghetti po liguryjsku 300 g makaronu spaghetti 150 g zielonej fasolki szparagowej ( może być mrożona) 2 spore ziemniaki 1 szklanka Pesto alla Genovese Conte de Cesare Ziemniaki obrać, pociąć na kawałki. Fasolkę oczyścić i pokroić na krótkie kawałki. Wrzucić warzywa do garnka i zalać 3 l wody. Gotować przez 15 minut. Po tym czasie wrzucić makaron i gotować całość około 15 minut, aż makaron będzie miękki. Zdjąć z ognia odcedzić i dodać pesto alla genovese. Dokładnie wymieszać. Podawać na gorąco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.