margaret65 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Galaretki można robić na różne sposoby i rewelacyjnie wygladają:-D Cytuj
figiel Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Wygląda to fantastycznie ! Tylko jak zalać galaretkę w tych łupinkach pomarańczy ? Cytuj
aida Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 To akurat proste zalać w połówkach a połówki potem pokrpić. Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Ja jak robiłam w połówkach pomarańczy galaretkę to w ten sposób, ponacinałam romby, następnie przekroiłam pomarańcze na połówki i powstały trójkąciki które wycinałam, ale wpierw wybrałam zawartość ze środka przed wycinaniem trójkącików, połówki napełniałam galaretką. Wyglądają bardzo dekoracyjnie. Margaret Twoje też bardzo ładnie się prezentują. Cytuj
figiel Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Faktycznie ,że prosty sposób ..... Halinko podobny do Twojego przepisu na kolorowe jajka . Człowiek sie uczy całe życie .Wypróbuje . Pozdrawiam ! Cytuj
margaret65 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Wygląda to fantastycznie ! Tylko jak zalać galaretkę w tych łupinkach pomarańczy ? To proste kroisz pomarańcze na pół wydrążasz je i ja NP. układam na wytłoczkach po jajkach przykrytych np. sciereczką lub na literatkach i wtedy mozna ustawic pod róznym kontem i do jednej połówki wlewac można różne kolory oraz owoce i jak zastygną to wtedy kroi sie połówki na pół i jest efekt -pozdrawiam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi