555 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 bardzo milo, ze w przepisach pojawiaja sie zdjecia.. jednak istnieje pewien problem w przypadku, gdy ilustracji jest wiecej.. nie wiem, czy da sie to jakos zrobic, ale uwazam ze przeladowywanie calej strony, gdy chce obejrzec kolejne ujecie, jest troche klopotliwe.. podrawiam ;)) Cytuj
Marcin Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dziękuję za wszelkie uwagi - w miarę dostępnego czasu postaram się uwzględnić te, które uznam za trafne. Cytuj
555 Opublikowano 11 Maja 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 hmm.. to ja mam taka mala prosbe, aby ewentualnie poinformowac uzytkownikow wortalu, ktore z uwag uznales za "nietrafne" i zaproponowac duskusje na ich temat.. rozumiem, ze teraz zbliza sie sesja, i czasu troche malo.. ale.. pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Cóż - tutaj problem jest tego rodzaju - z informacji które posiadam niewielka część odwiedzających chce oglądać kolejne zdjęcia. Natomiast żeby uniknąć przeładowywania strony przy zmianie zdjęcia należałoby wszystkie zdjęcia załadować przy pierwszym wyświetleniu przepisu - co spowodowałoby wolniejsze ładowanie strony. Tak więc zdecydowałem pozostać przy obecnej formie oglądania zdjęć - może w przyszłości zrobię to tak, że oglądane zdjęcie wyświetli się w kolejnym oknie (już bez reszty strony) - tam przeładowywanie zdjęcia nie będzie już tak uciążliwe. Cytuj
DeLarge Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 by oszczędzić serwer smacznego można wrzucać swoje zdjęcia gdzie indziej np. na www.imageshack.us a następnie wkleić na forum Cytuj
Marcin Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 W tym pytaniu 555 chyba chodziło o zdjęcia na stronie głównej www.smaczny.pl - tam faktycznie tak jest. Co do zdjęć na forum - faktycznie tak można robić, jednak ja polecam wgrywanie zdjęć na forum - mamy jeszcze spore rezerwy - a zawsze jak coś mamy u siebie to jest pewniej :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi