margaret65 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Tak w skrócie pokaże moje dania i dekoracje :-D Cytuj
figiel Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 PIĘKNEEEEEE !!!!!!!!!! kurczaki i owieczki są SUPPERRRRRRRRR ........niektóre , te łatwiejsze będę kopiować :-D . Masz talent ,gratuluję .Pozdrawiam :P Cytuj
minia51 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Aż jeść się chce!!! Cytuj
ajaj Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Fajnie to wyglada, tak kolorowo Cytuj
Basia K Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ojeju! Jakie cudeńka! Cytuj
As76 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 śliczne !!! Tylko gdzie przepisy na te smakowitości??? Czekam z niecierpliwością. Cytuj
margaret65 Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 PIĘKNEEEEEE !!!!!!!!!! kurczaki i owieczki są SUPPERRRRRRRRR ........niektóre , te łatwiejsze będę kopiować :-D . Masz talent ,gratuluję .Pozdrawiam :P Figielku wszystkie sa proste ,mam tez zdjecie jak zrobiłam na sąłatce palme kokosową ale zrobili nie wyraznie zdjęcie :(jak bede miała to pokażę napewno -pozdrawiam:) Cytuj
margaret65 Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 śliczne !!! Tylko gdzie przepisy na te smakowitości??? Czekam z niecierpliwością. przepisy na moim profilu :-D ,może nie wszystkie jeszcze ale są :P Cytuj
mart Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zauwazylam ze juz jest troche tych Twoich przepisow,bardzo ciekawe dekoracje,odrazu sie domyslilam ze zajmujesz sie tym zawodowo,super! brawo!! Cytuj
KIKI Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Małgosiu rozkładasz mnie na na łopatki, twoje potrawy to dzieła sztuki :) :lol: :lol: czy ty jestes zawodowa kucharką? Pozdrawiam Cię serdecznie i dawaj nowe " cuda" Cytuj
margaret65 Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 ---KIKI skończyłam szkołe gastronomiczną a pracuję w słuzbach mundurowych:) ale czasem robie prywatnie imprezy :):) pozdrawiam:) Cytuj
rybcia Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 pięknie ozdobione potrawy,aż szkoda burzyć je jedząc,nic tylko się przyglądać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi