joe_cooker Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 genialne! jutro wypróbuję jak wpadną znajomi na pokerka! Cytuj
Iwona01 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Próbowałam zrobić te roladki lecz bagietka się łamała, może była zbyt świeża?Ogólnie nie była skłonna do współpracy. Szkoda bo tak ładnie wygląda ta roladka... :sad: Ja robię tak: bagietki kupuję dzień wcześniej,kroję je na mniejsze kawałki i wkładam do reklamówki (takiej jednorazówki) i dokładnie ją zawiązuję.Przez noc zmiękną i przy krojeniu nie łamią się.A potem już tylko nadzienie,zwinięcie w roladkę,zawinięcie w folię i gotowe ;-) Pycha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.