Edi® Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam serdecznie, mam nadzieję że miło spędzę tu czas, i dzięki Wam, poszerzę swoją wiedzę kulinarną. Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Witaj Edi, wiedzę kulinarną poszerzysz, jestem pewna, sama wiele się tu nauczyłam. Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Edi witam Cię serdecznie, jest pewne że poszerzysz swoją wiedzę kulinarną. Cytuj
Babciagramolka Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Witaj Edi ! Jak widzisz dotarłam za Tobą. Mam nadzieje ,że będziemy się tu dobrze bawić i wiele się nauczymy.Pozdrawiam. :) Cytuj
Edi® Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Mam nadzieję że tu będzie spokojniej niż w "krainie szalonego moderatora" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi