iwonia Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 1 kg. piersi (20 porcji)1 pierś przekroić na 4 kawałki.rozbić jak schabowe,posolić,popieprzyć.maczać w rozbitym jajku,obtaczać w mące krupczatce,smażyć na patelni na oleju.Przełożyć na nie wysmarowaną blachę.Kotlety na wierzchu posmarować majonezem,na to plaster pomidora,2 plasterki ogórka konserwowego,kilka pasków papryki konserwowej,na to jedna łyżeczka pieczarek(starte na grubych oczkach,podsmażone z cebulką,+sól i pieprz)polać ketchupem,posypać grubo startym żółtym serem.Piec w piekarniku ok. 15 min. w temp. 160-170.Po upieczeniu można polac jeszcze ketchupem Smacznego :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.