Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 kg. piersi (20 porcji)1 pierś przekroić na 4 kawałki.rozbić jak schabowe,posolić,popieprzyć.maczać w rozbitym jajku,obtaczać w mące krupczatce,smażyć na patelni na oleju.Przełożyć na nie wysmarowaną blachę.Kotlety na wierzchu posmarować majonezem,na to plaster pomidora,2 plasterki ogórka konserwowego,kilka pasków papryki konserwowej,na to jedna łyżeczka pieczarek(starte na grubych oczkach,podsmażone z cebulką,+sól i pieprz)polać ketchupem,posypać grubo startym żółtym serem.Piec w piekarniku ok. 15 min. w temp. 160-170.Po upieczeniu można polac jeszcze ketchupem Smacznego :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.