Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Margaret i ja w końcu zdecydowałam się na Twoje ciacho...jest naprawdę smaczne i do tego zupełnie inne.

Wszyscy pytali się w jaki sposób je zrobiłam.

Na miętową piankę użyłam 1/2 litra śmietany i 25 dag pastylek i jak dla mnie to jest dość wyrażny smak,na wierzchu sa biszkopty i gruba warstwa polewy...aha...śmietany już wogóle nie słodziłam.

Margaret należy Ci się 5.

Witajcie :)

Jestem nowa na Forum mam na imię Kasia :)

Często korzystam z Waszych doskonałych kulinarnych pomysłów jednak dopiero teraz zdecydowałam się dołaczyć ;)

Mam pytanie do apsik :D czy dodawałaś żelatynę ?

Pozdrawiam Wszystkich :D

  • Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dorotko też obawiałam się gotowania ,ale nic się nie stało i śmiało polecam Ci to ciasto-jest inne i bardzo smaczne,śmiaetana była 36 procentowa. Witam Cię Kasiu na forum i zachęcam do upieczenia tego smakołyku i dzielenia się swoimi sprawdzonymi przepisami. Jeżeli chodzi o żelatynę to dałam 1 łyżkę rozpuszczoną w 1/2 szklanki wody. Pozdrawiam i papa.

Opublikowano

Cieszę się,że wam smakuje ,już niebawem podam inny super przepis który sama wymyśliłam,ale czekam na zrobienie wysokiej formy,jak będę miała zrobię placek i pokażę na fotce-pozdrawiam cieplutko wszystkich:):)

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po obejrzeniu Waszych wspaniałych wypieków > koniecznie muszę zrobić to ciacho :) Szkoda że wcześniej tu nie zajrzałam :D robiąc zakupy zaopatrzyła bym się w pastylki i już dziś bym zrobiła :)

Opublikowano

Cista jeszcze nie próbowałam > piecze się w lodówce :sad: ale mało nie zjadłam miski po wyłożeniu masy na biszkopt :) Ten kremowo czekoladowo miętowy smak jest niesamowity :lol: i na długo pozostaje ten miętowy posmaczek :grin: Wielkie dzięki za przepis > na stałe u mnie zagości :grin: Już połowy ciacha niema

post-3146-1235669493_thumb.gif

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.