Basia K Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 4 jajka ugotowane na twardo--->przekrojone wzdłuż na pół 2 łyżki majonezu 8 plasterków wędzonego łososia szklanka wywaru z warzyw 2 łyżeczki żelatyny przybranie--->cytryna,pietruszka,sałata itp Na wszystkie połówki jajek nałozyc odrobinę majonezu.Każdą owinąc plasterkiem łososia,ułożyc na półmisku zawinięciem do dołu,udekorowac. Zagotowac wywar z warzyw,doprawic.Dodac namoczoną żelatynę,mieszac aż się rozpuści.Ostudzic i lekko gęstniejącą polac jajka.Schłodzic. Cytuj
Magdalena Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Piękna zakąska warta skosztowania pozdrawiam Magdalena :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.