Izunia2007 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Mam taka prosbe aby w dziale "Nasze przepisy" znalazl sie ogolny temat - PIECZYWO.Jak dotad dziewczyny pisaly o chlebie w dziale slodkosci lub ogolnym.Moim zdaniem nie pasuje,a dla Was to chwilka aby to napisac. Cytuj
renigliwice Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Rzeczywiście, dobrze by było, gdyby powstał osobny dział w tej kategorii, by wszystkie przepisy dotyczące pieczywa były w jednym miejscu. Teraz trzeba dużo czasu stracić, by je odszukać. Dlatego popieram propozycję Izuni. Widzę Izuniu, że jesteś specjalistką w pieczeniu chleba. Dziękuję za umieszczenie tylu ciekawych przepisów na swojej stronie. Na pewno z niejednego skorzystam, bo też sama piekę chleb. Pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się, że do nas dołączyłaś. :) :lol: :lol: Renia Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam :) Na Waszą prośbę utworzyliśmy w dziale "Nasze przepisy" odrębne podforum "Pieczywo". Teraz przenoszę pasujące przepisy do tego działu. Gdybym jednak coś przeoczyła proszę o informację na PW. Z góry dziękuję i pozdrawiam :evil: Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 O DZIEKUJE BARDZO ! :) I nawet sporo przepisow sie uzbieralo.Teraz moge dodac cos ze swojej kolekcji.Jeszcze raz dziekuje ! Cytuj
mac51 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Teraz jest bardzo dobrze...ja również dziękuję :) Muszę teraz upiec jakiś chlebek, jeszcze tego nie robiłem. Cytuj
renigliwice Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja też dołączam się do podziękowań. :) Renata Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Rzeczywiście, dobrze by było, gdyby powstał osobny dział w tej kategorii, by wszystkie przepisy dotyczące pieczywa były w jednym miejscu. Teraz trzeba dużo czasu stracić, by je odszukać. Dlatego popieram propozycję Izuni. Widzę Izuniu, że jesteś specjalistką w pieczeniu chleba. Dziękuję za umieszczenie tylu ciekawych przepisów na swojej stronie. Na pewno z niejednego skorzystam, bo też sama piekę chleb. Pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się, że do nas dołączyłaś. :evil: :cry: :P Renia Dzieki Reniu za poparcie i zycze smacznych chlebkow :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi