Magdalena Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Wypróbowałam Twój przepis i jest pyszny polecam ,dałam świeżą paprykę i zmieliłam na drobno orzechy wloskie . Mąż nie zgadł jedząc czy sa śliwki i orzechy zmieliłam to blenderem Dzięki za przepis pozdrawiam Magdalena :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Chcę zrobić te śledziki na tegoroczną Wigilię. Ile dni wcześniej powinnam je uszykować, aby przegryzły się ? Pozdrawiam przedświątecznie. Cytuj
AnnaK Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przykro mi to pisać, ale śledzie były po prostu niesmaczne. Kupiłam małe opakowanie Liesnera-3 sztuki.Wszystko zrobiłam wg przepisu trzy dni przed Wigilią, żeby miały czas przegryźć się. Wydaje mi się, że winne są śledzie. Były bardzo słone i dość miękkie. Spróbuję jeszcze raz zrobić z filetów na wagę. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo radości w Nowym Roku. Cytuj
Magdalena Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wypowiem się ja myślę ,że śledzie winne .SZKODA że na wigilie nie wyszło ja sledzie kupuje w marketach i polecam bo nie miałam problemu .POZDRAWIAM GORĄCO :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witaj Isiaczku :) Zrobiłam śledzie według Twojego przepisu, są naprawdę bardzo dobre. Polecam gorąco na tegoroczne Święta Bożego Narodzenia, myślę, że zasmakują każdemu :( Dziękuję za przepis i serdecznie pozdrawiam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.