margaret65 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Składniki 250g do 300g pieczonego schabu ,2 łyżki majonezu ,szczypiorek ,listki sałaty ,Na nadzienie: 3 jajka, 150 g utartego i przyprawionego chrzanu ,50 g masła ,cukier ,sól ,pieprz Wykonanie:Upieczony schab podzielić na 5 porcji. Każdy plaster naciąć, ale nie do końca, tak aby utworzyła się kieszeń. Ugotowane na twardo jajka drobno posiekać, wymieszać z pozostałymi składnikami nadzienia, przyprawić do smaku. Farszem napełnić kieszeń, posypać siekanym szczypiorkiem. Nadziane porcje schabu ułożyć na półmisku, lekko posmarować majonezem, udekorować wg uznania . :) Smacznego:) Cytuj
figiel Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Małgosiu ten schab to poezja ......wystarczą same zdjecia, żeby poczuć jego smak :) . Pozdrawiam ! Cytuj
margaret65 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 ----:)Dziękuje figielku :) za miły komentarz i pozdrawiam serdecznie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.