mart Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 wszystkim ktorzy beda robic te zupe proponuje albo wrzucac kulki z miesa niemrozonego albo jesli mrozicie to robcie odstepy miedzy kulkami tak,zeby pozniej nie wrzucac do zupy jednej wielkiej zamrozonej bryly kulek bo zrobi sie kasza,trzeba przed zamrozeniem ulozyc je tak zeby sie nie stykały. Cytuj
Jolcia Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zupka zrobiona i zjedzona :), jest pyszna. Dzięki za przepis. Przekażę dalej koleżanką z pracy. Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Dzisiaj ponownie pomidorówkę miałam na obiad. Pomidorówka ta ma pod sobą wszystkie inne zupy pomidorowe. Cytuj
mart Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 To prawda! Ina ciesze sie ze tak Ci sie spodobala. Piekna ta Twoja zupka i kuleczki w calosci;) super! Jolcia rozdaj przepis kolezankom przynajmniej przepisami mozemy sie czestowac:) Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Wszystkie kuleczki były w całości. Cytuj
figiel Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Kusi mnie ta zupka od jakiegoś czasu :) . Halinko kuleczki wyszły Ci zgrabniutkie ,dodawałaś jajko do mielonego i jakieś przyprawy? Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Dorotko do mielonego dodałam cebulę, jajko, bułkę tartą na oko, sól i pieprz. Polecam, ugotuj ją nie pożałujesz, my się nią zachwycamy, warzywa i ziemniaki zmiksowane, nie jest taka rzadka. Przyznam się że zażyczyli sobie że mam zrobić na dwa dni, zrobiłam. Dzisiaj piątek to było co innego, a pomidorowa jest na jutro. Cytuj
Jolcia Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja do mięska mielonego dodałam tylko żółtko i przyprawy. Kuleczki były w całości i też się nie rozleciały. Cytuj
figiel Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zupka pychotka....Użyłam mięsa drobiowego...całą pierś , wyszło 20 małych klopsików . Mart dziekuje za przepis ,a Halince za rady :D .Polecam!!!!!! Cytuj
mart Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ciesze sie ze Ci smakuje,nigdy jej nie robilam z drobiem ale moze kiedys... Pieknie wyglada Twoja zupka bo że smakuje dobrze to wiem. Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mart, pomidorówka ugotowana, dla mnie pycha... niebo w gębie. Czekam co powiedzą domownicy jak wrócą z pracy. Ja miałam mięso indycze, dziś kupiłam gulaszowe z indyka, oprócz przypraw dałam żółtko, a makaron kokardki. Jak to ładnie wygląda na talerzu. Oj teraz pomidorowa będzie tylko z Twojego przepisu. Dzięki!!! Cytuj
mart Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Minia bardzo mnie to cieszy,kazdemu kto do tej pory ja zrobil smakuje,Twoich domownikow pewnie tez zachwyci.Pozdrawiam. Cytuj
AnnaK Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mam pytanie,czy przecier pomidorowy to jest to samo co koncentrat? Cytuj
minia51 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tak, ja dałam koncentrat pomidorowy ze słoiczka firmy Pudliszki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi