teresap Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Tradycyjna - 26 / 40 Cytuj
teresap Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Proszę i czekam na opinie Cytuj
Agawcia Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 ciasto na prawde bardzo ciekawe i smaczne choc jak dla mnie ciut za duzo tej masy jest,nastepnym razem zrobie z jedna warstwa masy,na to delicje owoce i galaretka Cytuj
teresap Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Mi ta ilość masy odpowiada i nic bym nie zmieniała , ale wiadomo smaków jest tyle ile osób i ważne aby smakowało :) Cytuj
gosia34 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Ciasto zrobiłam i jest naprawdę dobre , ładnie się prezentuje, tylko następnym razem zamiast spirytusu użyję slabszego alkoholu :D Cytuj
teresap Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Muszę się przyznać że ja ostatnio nie namaczałam delicji i też było "pycha" :D Cytuj
asiek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 wYGLADA SMAKOWICIE I ZOSTAŁ DOPISANY DO CIAST ROBIONYCH NA SWIETACH MAM NADZIEJE ZE SIE UDA. pOZDRAWIAM Cytuj
teresap Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 wYGLADA SMAKOWICIE I ZOSTAŁ DOPISANY DO CIAST ROBIONYCH NA SWIETACH MAM NADZIEJE ZE SIE UDA. pOZDRAWIAM Na pewno się uda i bardzo polecam POZDRAWIAM :-( Cytuj
teresap Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 "asiek" Ja też podjęłam decyzję że tego ciasta na świątecznym stole nie może braknąć :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.