magdzik Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 witam wszystkich :shock: przetrwalam to 14 godzin, ale dzisiaj leciala mi krew z nosa ;-) ogolnie u mnie bez wiekszych zmian wagowych, ale chcialam Was zapytac, co sadzicie o slubach na tropikalnych wyspach. ostatnio tak jakos sobie pomyslalam ze moze fajnie by bylo poleciec gdzies np. Dominikana i tam na plazy wziasc slub... a pozniej zlozyc przysiege w kosciele i zabrac najblizsza rodzine na obiad, ewentualnie zrobic w domu jakies malutkie przyjecie dla najblizszych. obylo by sie wtedy bez tak wielkich wydatkow z jakimi wiaze sie wesele na 100 osob, no i moze nie klocilabym sie z Marcinem o szczegoly organizacyjne. a koszty to tak mniej wiecej: tygodniowy pobyt all inclusive w 4* hotelu, ceremonia na plazy, fryzjer, kosmetyczka, romantyczna kolacja przy swiecach, fotograf i kamerzysta, tort i szampan to okolo 3-4 tysiace funtow. wesele w polsce to okolo 2 razy tyle (tak mi sie wydaje). a przy okazji mielibysmy podroz poslubna w cenie... tylko wiem ze wesele to niezapomniana chwila, pozostaje tylko pytanie, czy chce wziasc slub na pokaz i dla innych bo rodzina tego oczekuje czy dla siebie i zrobic to po swojemu. nawet jesli mialabym zrezygnowac z prezentow i calonocnej imprezy. nie wiem co robic. najlepiej byloby wziasc slub na plazy a potem weselicho w polsce, ale tak sie nie da.... no rozpisalam sie i do tego nie na temat. ale sama nie wiem co myslec i co by bylo lepsze. jak wy uwazacie? 0 Cytuj
Olinka Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Czesc Kobialeczki!! wpadlam tylko powiedziec czesc:)no i,ze zyje....ledwo!! koczowalismy na lotnisku 16h!!!!!!!odwolali nam lot ale kazali czekac,potem przebukowali i 3 krotnie zmieniali godzine odlotu.....po 3 zmianie poplakalam sie i zgrzeszylam...zjadlam wielkie lody,duuzo czekolady i chipsy......i jakos mi sie lepiej zrobilo;powinyscie na mnie pokrzyczec i dac w dupsko ale niech tylko ktoras sprobuje to ja ja wysle na lotnisko na 16h;oszalec mozna!!! ale dzis juz scisle bialka;na bank bedzie zastoj i moge narazie zapomniej o 3 fazie ale nie zaluje:) wrazenia z wycieczki pozniej:)ale bylo super!!!!!!!!! buzki:* WYBACZONE!!! ;-) witamy spowrotem!! Cytuj
Misza Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Iriss ja tam krzyczeć nie będę -> ważne że Ci się lepiej na serduchu zrobiło po tych lodach :shock: Teraz tylko konsekwentnie białeczka i już. I26 super zdjęcie, jakie szczuplutkie nóżki masz :) Eire z tym słoneczkiem to nie wiem, tutaj cos je wyraźnie wystraszyło bo już dawno uciekło ;-) Marzeniu mam nadzieje że sytusacja z wodą u rodziców wróci szybko do normy, trzymam kciuki Olinko pisanie op grejpfrucie na tym forum to normalnie psychiczne znecanie się na II fazowiczkami :) Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Dzień dobry!!! nie wiem czy jeszcze mnie ktoś pamięta, ale pozdrawiam serdecznie wszystkie serojadki i gratuluje spadków!!! U mnie utrwalanie naet idzie i nie przytyłam-waga się trzyma - i jestem przeszcześliwa z tego powodu!!!! Cytuj
Olinka Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Iriss ja tam krzyczeć nie będę -> ważne że Ci się lepiej na serduchu zrobiło po tych lodach :) Teraz tylko konsekwentnie białeczka i już. ........ Olinko pisanie op grejpfrucie na tym forum to normalnie psychiczne znecanie się na II fazowiczkami :) Aha a o lodach można?? ;-) :shock: :) Ja też byłam kiedyś na 2 fazie :) co nas nie zabije to wzmocni!! Buźka Misza!! Anulllka pamietamy i witamy, gratuluje!! Cytuj
Maragrete Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Iriss po wojażach, pal sześć te lody......- a co tam raz sie żyje i na ukojenie nerwów lody sie należały.... ;-) Napisz lepiej jak było w Amsterdamie, udany pobyt, jakie wrażenia.... ??? Witamy !No pewnie że ciebie pamiętamy Anuuuulllllllko, cieszymy sie że utrwalanie przebiega u ciebie z pozytywnym skutkiem... Trzymaj tak dalej !!! :shock: Cytuj
Maragrete Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Cos mi sie pochrzaniło w poprzednim poście... sorry ale chciałam odpowiedzieć Iriss i Anuuuulllce......... Cytuj
Eire Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Dagmara tak uczynię :) Margarete witaj moj sucz (airedale terrier) też nie lubi po mokrym łazic, zwylke jak np. rano wychodzi na dwór i jest mokro to albo wogóle nie chce wyjść albo idzie tak jakby ta woda ją parzyła :) Dobry pomysł z tymi pomiarami dzisiaj się zmierze cała. iriss1 no okoliczności były wybitnie na lody w końcu to też białko :) magdzik jeśli mogę sie wypowiedzieć to ja swój slub zrobiłam tak jak chciałam i tam gdzie chciałam - ja nie jestem zwolenniczką wesel i ślubów kościelnych i w nosie miałam co inni o tym myślą. Ale taki ślub na Dominikanie - brzmi super bo marzy mi sie wycieczka tam. Ale chcecie tam ściągnąc całą rodzinkę czy tylko Wy sami tam ;-) Misza ehhh a już miałam nadzieje, że idzie w naszym kierunku ponoć w czwartek ma być ciepło...zobaczymy... Anuuuulllllllk gratulację widziałam Twój suwaczek 26 kg zrzuciłaś na samej diecie czy coś jeszcze :shock: Cytuj
Bozena66 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Witajcie ;-) :shock: :) Trochę mnie nie było, ale już za mną większość uroczystości komunijnych, został tylko biały tydzień :) Dopiero wczoraj odczułam jak jestem zmęczona, bo po niedzielnej komunii młodszego syna w poniedziałek o 6.30 rano starszy pojechał na zieloną szkołę. Nawet zajęcia fitness odwołałam, bo już nie byłam w stanie się tam zawlec. Oczywiście na wagę nie wchodzę, bo nie byłam do końca bezgrzeszna, chociaż niektóre moje potrawy protalowe znalazły uznanie wśród gości :) Zaraz wstawię Wam zdjęcia: w sukience kupionej specjalnie na komunię i trochę wcześniejsze zdjęcie. Niestety nie mam zdjęć do porównania, mam nadzieję, ze porównanie zrobię gdy schudnę tyle ile będę chciała. Zawsze można porównać te zdjęcia ze zdjęcie z NK, bo tam mam 14kg więcej(niestety nie ma sprzed diety). Cytuj
Śliweczka Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Śliweczka gratulacje zdanego egzaminu wewnętrznego no i powodzenia na państwowym - ja zdawałam 2 lata temu i nie taki diabeł straszny ale trzeba podejść na luzie. Śliweczko życzę dużo szczęścia z prawem jazdy, z doświadczenia wiem że to jednak podstawa, oczywiście poza spokojem. Ja niesamowicie to przeżywałam, dwa dni przed każdym egzaminem miałąm już problemy ze snem, biegunkę, masakra. Ale w końcu mi sie udało, już swobodnie jeżdże i wiem że nie taki diabeł straszny ;-) trzymam kciuki! Sliweczko gratulacje, ja tez MUSZE sie wziac za prawko, tylko po ang...:/juz kiedys probowalam i bylo dla mnie za trudno... Śliweczko i Basiu68 ja zadawałam egzamin 2 razy ten pierwszy masakra mega spięta, wogóle czułam się nie na miejscu tam i efektem był głupi błąd nie długo po wyjeździe z placu, 2 raz to już była bajka poszłam na totalnym luzie bo już wiedziałam jak to wygladą no i kupiłam wcześniej 5 godzin u innego instruktora i ten pomogl mi uwierzyc w siebie. Śliweczko trzymam kciuki - włąśnie doczytałam że chwilowo można kciuki puścić.. :shock: Gratulacje w takim razie. .Już niebawem będziesz śmigać po ulicach aż kurzyć się będzie :) Śliweczko gratuluję zdanego egzaminu Basiu68 Śliweczko - gratuluje wewnętrznych sukcesów egzaminowych i życzę powodzenia na państwowych, będzie dobrze... a jakby cos poszło nie tak to zawsze można powtórzyć, tylu ludzi zdaje za 5 albo nawet 8 razem, czego oczywiście wam nie życzę.... :) Grunt to opanować :) nerwy, a wszystko pójdzie dobrze.... :) Dziękuję Wam wszystkim bardzo :*:*:* Będę Was prosić o kciuki w poniedziałek o godz.9.00,będę zdawała egzamin teoretyczny państwowy... Wróciłam z kolejnej jazdy i musze ogarnąć domek. Pozdrawiam Was gorąco (mimo jesieni za oknem) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaraz wstawię Wam zdjęcia: w sukience kupionej specjalnie na komunię i trochę wcześniejsze zdjęcie. Niestety nie mam zdjęć do porównania, mam nadzieję, ze porównanie zrobię gdy schudnę tyle ile będę chciała. Zawsze można porównać te zdjęcia ze zdjęcie z NK, bo tam mam 14kg więcej(niestety nie ma sprzed diety). No,no,no...Bożenko! Super teraz wyglądasz!!! Widziałam zdjęcie na NK,jest różnica!!! Cytuj
Bozena66 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Teraz spróbuję nadrobić trochę zaległości ;-) Śliweczko bardzo Ci gratuluję, widzę, że prawko masz prawie w kieszeni :shock: Basiu Tobie też gratuluję zdanego egzaminu :) Maragretko, ja już po wszystkim(prawie), trafiliśmy na najgorszą pogodę z możliwych, ale mój syn tak to przeżywał, że nieważna była pogoda, ale jednak przeżycia duchowe. Całe szczęście kościół mamy dosyć duży, a "komunistów" było niewielu więc nikomu sie na głowę nie lało. Tylko był problem ze zdjęciami, bo w ogóle nie zrobiliśmy grupowych. Przy komunii starszego syna ustawilismy sie pod kosciolem i pstryknelismy sobie piekne fotki a teraz tylko uciekalismy przed ulewa :) Witam Nowe Protalinki i zycze wielu sukcesow z waga i na forum. Powodzenia :) :) :) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Śliweczko bardzo Ci gratuluję, widzę, że prawko masz prawie w kieszeni ;-) :shock: :) :) Dziękuję :) :) :) No właśnie prawie...A wolałabym mieć je już naprawdę w kieszeni... Cytuj
Bozena66 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Jak już się dorwałam do zdjęć to wysyłam Wam obiecane zdjęcie swojej kotki-Iskierki i wczorajszego naszego gościa w ogródku(a ja mieszkam tylko 6km od centrum, więc to wydaje mi się niesamowite) ;-) Śliweczko bardzo Ci dziękuję :shock: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi