Alienka Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Hejka! Misiek nie chcę Cię straszyć, ale mnie się zdarzyło, że po szaleństwach waga poszła w dół a kolejnego dnia paskudnie skoczyła w górę. Oby u Ciebie było inaczej. To taka spóźniona kara była. Jutro znów wyjeżdżam na parę dni, czeka mnie czysto cywilne jedzenie i nie będę miała okazji zajrzeć na forum. Będę tęsknić i postaram się wszystko nadrobić po powrocie, choć wiem, że nie jest to łatwe. Trzymajcie się i wszystkiego dobrego. Oczywiście wielkie gratulacje dla Edytki i całuski dla córeczki. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Edytko również gratuluję córci. Jest śliczna i taka słodka....gratuluję. Teraz macie już parkę - niech się zdrowo chowają dzieciaczki. Pozdrawiam. Cytuj
I26 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Hejka! Tydzień temu przeszłam na dietę Protal. Dzis jest mój pierwszy dzień II Fazy. Ważę się zawsze rano na czczo i do tej pory mam 3,5 kg mniej. Czy mogę dołączyc się do waszego forum? Myślę, że zawsze łatwiej wśród towarzyszy "broni". Mobilizacja większa:) Pozdrawiam Witamy Cię i zapraszamy na nasze forum.W grupie raźniej i zawsze można w razie wątpliwości zapytać i podzielić się obsarwacjami.Zyczę dalszych spadków wagi.A ile koleżanko masz do zrzucenia jeżeli mozna spytać??? Cytuj
I26 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Gosiulku gdzie jesteś???Czyżby cię zakupy pochłonęły?A może przeprowadzka? Cytuj
marytka Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witamy Cię i zapraszamy na nasze forum.W grupie raźniej i zawsze można w razie wątpliwości zapytać i podzielić się obsarwacjami.Zyczę dalszych spadków wagi.A ile koleżanko masz do zrzucenia jeżeli mozna spytać??? No cóż... jeszcze nie zdecydowałam. Przed pierwszą fazą ważyłam 70,5. Waham się pomiędzy 60, a 55 kilogramami. Wyjdzie w praniu. Nie ważyłam tyle chyba od podstawówki, więc nie wiem jak będę wyglądac, stąd moje niezdecydowanie. Dzięki za przygarnięcie:) A co do pytań. Też bym sobie przyczepiła taki wskaźnik wagi tyle, że nie wiem jak:( Co do samej diety to ogólnie nie mam pytań. Kupiłam sobie książkę, poczytałam sporo w necie, więc podstawy znam. Dziś zrobiłam pierwszy raz w życiu gołąbki i są pyszne:) Cytuj
ankaw Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Cześć wszystkie Protale i Protalki. Chciałam się pochwalić też miałam grila ,na szczęście u mnie był i jadłam tylko surówkę,szaszłyki drobiowe ,hektolitry wody i zielonej herbaty.Robię też pastę z tuńczyka(którego nie lubiłam,ale tu wyjątkowo mi smakuje tylko musi być schłodzona)-odsączony tuńczyk,serek wiejski,szczypior i dużo koperku + pieprz.Nie wiem czy wcześniej ktoś podawał ten przepis czy go wymyśliłam.Misiek myślę że po tych inteensywnych ćwiczeniach,przestój Ci nie grozi. Cytuj
gosik169 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witajcie, I ja również zaszalałam z grzeszkami przez weekend - pożarłam tabliczkę czekolady,i co chwilę podjadam w kuchni truskawki :cry:aż boję się wchodzić na wagę jutro z rana :-)ale sama jestem sobie winna!!!! Witam jako pierwszy w niedziele. U mnie już nie jest tak gorąco bo nad ranem była taka burza że hoho. Muszę wam się do czegoś przyznać wczoraj na tym pikniku poszalalem od 2 miesięsy i zjadłem uwaga uwaga: 1 całą czekolaę, 1,5 pączka, paczkę mmmensów, pomarńczę i 2 batony do tego 2 talerze bigosu z 3 lizaki i 4 truskawki bałem się dzisiaj wchodzić na wagę wszedłem i ...... po wczorajszej wzwyższce dzisiaj sapdek :grin: nie wiem jak to si stało może dlatego że wczoraj zjadłem tylko śniadanie i tam przez 10 godzin w słońcu trzeba było coś nosić chodzić ale nie wiem ::) TO już chyba nie wróci na wadze, nie? Edycie gratuluję Pociechy :-D Misiek nieżle zaszalałeś !!!!!!!!!!!!!!!!!! Hejka! Tydzień temu przeszłam na dietę Protal. Dzis jest mój pierwszy dzień II Fazy. Ważę się zawsze rano na czczo i do tej pory mam 3,5 kg mniej. Czy mogę dołączyc się do waszego forum? Myślę, że zawsze łatwiej wśród towarzyszy "broni". Mobilizacja większa:) Pozdrawiam Witaj MARYTKO!!!!! Edytko - gratuluję córeczki!!!!!! Cytuj
Misza Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Cześć Dziewczyny No więc Sago jestem już z Tobą :grin: III faza :-D Waga co prawda nie ta założona i wymarzona (54kg) ale i tak nie jest chyba najgorzej (55,5kg). Musiałam przejść już na III głównie ze względu na TRUSKAWKI Psychozę - marzę teraz o utracie kolejnych 14 kg :-D Zgroza, mąż już się zaczął o mnie bać :) Na razie sobie radzę, strasznie się boję i cieszę ze względu na chlebek i owocki. Trzymam dziewczyny za Was kciuki i dołączajcie już niebawem do III fazowiczów :) Cytuj
I26 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 No cóż... jeszcze nie zdecydowałam. Przed pierwszą fazą ważyłam 70,5. Waham się pomiędzy 60, a 55 kilogramami. Wyjdzie w praniu. Nie ważyłam tyle chyba od podstawówki, więc nie wiem jak będę wyglądac, stąd moje niezdecydowanie. Dzięki za przygarnięcie:) A co do pytań. Też bym sobie przyczepiła taki wskaźnik wagi tyle, że nie wiem jak:( Co do samej diety to ogólnie nie mam pytań. Kupiłam sobie książkę, poczytałam sporo w necie, więc podstawy znam. Dziś zrobiłam pierwszy raz w życiu gołąbki i są pyszne:) kliknij sobie na któryś suwaczek i zrób sobie swój potem skopiuj link musisz wkleić w ustawienia-> profil->sygnatura i zatwierdzić a potem już tylko sobie przesuwasz w miare upływu kilogramów :grin:. Cytuj
saga Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witajcie Saguś witaj widzę Ciebie na dole U mnie po spadkach wzrost, ale to związane jest prawdopodobnie z @, mam nadzxieję, że chwilowe. Edytko, serdecznie Ci gratuluję Córeczki(ciekawe jak bedzie miała na imię) i pozdrawiam Misiekk zaszalałeś, bardziej wychowawcze btyłoby gdyby jednak odbiło to się na Twojej wadze, ale Ci tego nie życzę. Mam tylko nadzieję, że to nie rozpocznie u Ciebie lawiny grzeszków. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i życzę miłej niedzieli Pozdrawiam, nie zauważyłam że jesteś na dole i się wylogowałam rano, widzę że suwaczek się posuwa to świetnie, gratuluję. Cytuj
saga Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Hejka! Tydzień temu przeszłam na dietę Protal. Dzis jest mój pierwszy dzień II Fazy. Ważę się zawsze rano na czczo i do tej pory mam 3,5 kg mniej. Czy mogę dołączyc się do waszego forum? Myślę, że zawsze łatwiej wśród towarzyszy "broni". Mobilizacja większa:) Pozdrawiam Witam nową koleżankę, no jasne że w grupie raźniej, powodzenia. Jolciu - gratki, gratki Cytuj
saga Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Cześć Dziewczyny No więc Sago jestem już z Tobą :grin: III faza :-D Waga co prawda nie ta założona i wymarzona (54kg) ale i tak nie jest chyba najgorzej (55,5kg). Musiałam przejść już na III głównie ze względu na TRUSKAWKI Psychozę - marzę teraz o utracie kolejnych 14 kg :-D Zgroza, mąż już się zaczął o mnie bać :) Na razie sobie radzę, strasznie się boję i cieszę ze względu na chlebek i owocki. Trzymam dziewczyny za Was kciuki i dołączajcie już niebawem do III fazowiczów :) To fajnie, że nie jestem sama z tym "krokiem" w 3 fazę, jadłaś chlebek nie wiem czy upiec czy można zaryzykować taki ze sklepu. Mam nadzieję że ten kilogram to stracę w 3 fazie jak będę grzeczna, często tak bywa - pamiętam jak trzecio fazowiczki pisały (i tak się pocieszam) ładny awiatorek.Piękna para Cytuj
marytka Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ach, chyba już nic dzisiaj nie wykombinuje. Jutro będzie lepiej:) Fajnie, że będziecie mi towarzyszyc:) Pozdrawiam gorąco i życzę wytrwałości w dalszym ciągu:D Cytuj
Misza Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 To fajnie, że nie jestem sama z tym "krokiem" w 3 fazę, jadłaś chlebek nie wiem czy upiec czy można zaryzykować taki ze sklepu. Mam nadzieję że ten kilogram to stracę w 3 fazie jak będę grzeczna, często tak bywa - pamiętam jak trzecio fazowiczki pisały (i tak się pocieszam) ładny awiatorek.Piękna para Saguś ja kupuję chlebek w sklepie - wyszłam z założenia że owszem ma różne dodatki ale trzeba organizm przyzwyczaić, przecież nie będę do końca życia chleba piekła :) Zresztą nie mam piekarnika :-D A na zdjęciu ja z mężem i moja nowa grzywka :grin: Nowa figura, nowa fryzura :) Jeszcze charakterek mógłby mi się zmienić troszkę :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi