Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc dziewczynki:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

ja...zyje:)

obiecuje ze nasrobie wiecej :D

:) To trzymamy Cię za słowo :razz:

Dziś Wojtuś był pierwszy raz w kinie!! Byłoby całkiem ok, gdyby ubranko nie przeciekło, co skończyło się wielkim płaczem, a przebiernie nie należy u maluchów dla przyjemności. Ale ogólnie Mama MultiBaby Kino jest ok :grin:

Miłego wieczorku wszyskim

Opublikowano

hej dziewczynki... ciesze sie ze tu jeszcze zagladacie... mi zostaly juz tylko 2 tygodnie... i coraz mniej czasu na dogrywanie drobnych szczegolow... wszystko musze zapisywac na kartkach bo zapominam co mam kupic albo co zalatwic... mam nadzieje ze jendka bedzie dobrze i ze wszystkim damy rade... pozdrawiam was wszystkie bardzo bardzo goraco...

Opublikowano

cześć dziewczynki

co tam u was słychać bo znowu coś forum ucichło

znowu nam zmienili wygląd forum

i trzeba się przyzwyczaić

jak tam wakacje wam mijają

miłego dnia i odezwijcie się

irris obiecałaś że napiszesz co u ciebie

Opublikowano

czesc slicznoty moje...

zalamalam sie... przyjechalismy wczoraj do polski i okazalo sie ze obraczki sa za male.... zostal tydzien do slubu a my zostalismy z zamalymi obraczkami.... zeby je pomniejszyc to napewno te kilka dni nie wystarczy bo trzeba je odeslac do firmy do niemiec.... jestem wsciekla bo babka u jubilera jak wybieralismy rozmiary powiedziala mi wtedy "pani musi wziasc jeszcze mniejsza bo w zime to pani zgubi ta obraczke" a ja ją ledwa przez kostke moge przecisnac, a sciagnac juz moge tylko z mydlem bo inaczej nie zejdzie... a najgorsze jest to ze kosztowaly kupe kasy i teraz bede musiala czekac zeby je zalozyc... a na slub jak nie zdaza ich zrobic to bedziemy musieli kupic jakies zwykle obraczki zeby tylko w kosciele cos na palce wlozyc.... tylko ze ja tak nie chce.... :( i zastanawiam sie co jeszcze moze pojsc nie po mojej mysli i zepsuc mi humor w ten wazny dla nas dzien...

pozdrawiam was cieplo...

Opublikowano

Magdzik dzisiaj juz Twoj wazny dzien wiec

Niech ten cudowny Dzien

na zawsze zostanie w Waszej pamieci

jako najszczesliwsza chwila

a milosc ,radosc i szczescie

niech towarzysza przez cale Wasze

Wspolne zycie.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Opublikowano

Magdzik!!!!

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Żeby dzisiejszy dzień był jak z bajki, a życie Waszeusłane było różami. Dużo szczęścia!!! I czekam na relacje -jak się wszystko udało.

Opublikowano

nie moge \ polapac sie w tej nowej szacie wyslalo mi sie dwa razy .

Pozdrawiam wszystkie kolezanki z Forum .U mnie jesli chodzi o dietowanie to calkowita klapa.Przybylo tu i owdzie.Musze cos z tym balastem zrobic Zagladam na forum codziennie ale tak malo teraz piszecie.Moze od czasu do czasu napiszcie co u Was slychac Marudko piekny ten Twoj syneczek,a jak szybko rosnie.Uciekam do codziennych obowiazkow Pa.

Opublikowano

Grazziu Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!! sto lat duzo zdrowka i sukcesow!!!!!!!

Magdzik Tobie zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!!!!!

o swojej wadze nie pisze, bo jest tragicznie....:o(

Opublikowano

Madziu życzę Wam miłości,dużą dozę tolerancj i wzajemnego zrozumienia(mam już prawie 30 lat za sobą ,to wiem co mówię).Ale i tak sami musicie sobie wypracować to wszystko,życzę Wam oby Wam się to udało

Opublikowano

Hallo, hallo

ja tez jeszcze żyje.... żyje i .. :angry: tyje... znów wrzuciłam ze 2 kilo, łudzę się nadzieja ze ruch pomoże mi zgubi te naddatki, a było już tak pięknie....

Pozdrawiam wszystkich zaglądających :biggrin: na forum, Magdzik- tobie juz życzyłam ale pożyczę raz jeszcze wszystkiego cudownego na nowej wspólnej drodze... :biggrin:

Grazzia - serdeczne życzenia urodzinowe. Pomyślności i zdrówka oraz spełnienia marzeń ! :wub:

Poza tym u mnie bez zmian, nie mogę doczekać sie wnusi ( już po terminie i ciągle nic... :unsure: ) oraz upragnionego urlopu, a to dopiero w przyszłym tygodniu :rolleyes: ... a wtedy : woda, las, wolna przestrzeń, kajaki, żaglówki, wolny czas i..... :grin: :grin: :grin: !!

Buziaki !

Opublikowano

Graziu kochana przepraszam ,ale tak jestem w temacie ślubów(29 pażdziernika moja córka),że przeoczyłam Twoje urodziny.

Zdrowia,bo to najważniejsze, mniej stresów ,spokoju i spełnienia marzeń(życzę Ci tego czego sobie bym życzyła).

Marragretko czekamy wszyscy na Twoja wnusię

Ja też już bym chciała

Opublikowano

Graziu kochana przepraszam ,ale tak jestem w temacie ślubów(29 pażdziernika moja córka),że przeoczyłam Twoje urodziny.

Zdrowia,bo to najważniejsze, mniej stresów ,spokoju i spełnienia marzeń(życzę Ci tego czego sobie bym życzyła).

Marragretko czekamy wszyscy na Twoja wnusię

Ja też już bym chciała

Malinko dziekuje Tobie jak rowniez innym kobietkom z forum za pamiec ,za zyczenia.Mowi sie ze zyczenia mozna przyjmowac tydzien przed tydzien po :biggrin: wiec jeszcze zdazylas:)Moja corcia tez planuje slub ale to dopiero za rok w sierpniu ale ja juz tym zyje

Maragretto moze juz ?wnusia jest juz na swiecie?

Magdzik czekamy na zdjecia i wrazenia,

Opublikowano

Hej hej, pisze żeby sie pochwalić ze mam śliczną, zdrowa ( na 9 punktów) wnusie !!! Hurra !!! :biggrin: :biggrin: :mrgreen: :mrgreen: :biggrin: :biggrin:

Dziś rano urodziła sie, duza panna, 3,5 kilo, 55 cm i wszystko z nia i z jej mama jest ok. Tym bardziej sie ciesze że mała przyszła na świat w dniu urodzin obu prababć, bo dziś przypadają urodziny zarówno mojej mamy jaki mojej niedawno zmarłej teściowej, a wiec kolejny LEW z 11.08. w rodzinie .........Ide świetować podwójne urodziny, mamy i wnuczki.

Pozdrawia was od dzis już pełnoprawna B A B C I A !!! :mrgreen:

Opublikowano

Maragretko gratulacje kochana!!! niech malutka bedzie zdrowa i niech przynosi wam wiele radosci....

u mnie po calym slubnym zamieszaniu troszke spokojniej, ale nadal malo czasu na cokolwiek... a jutro juz wracamy do anglii wiec powiem szczerze ze wogole nie odpoczelam.... ale... slub byl piekny... w kosciele podczas przysiego prawie plakalam... ale to cudowna chwila i jakie przezycie... myslalam ze jestem twardzielka ale ciezko bylo wytrzymac i nie plakac... a pozniej.... zabrali Marcina do wojska (moj wujek jest w grupie rekonstrukcyjnej wojska pruskiego i zrobili nam brame- strzelali, zabrali Marcina, musialam go wykupywac- a tanio nie chcieli go oddac :D ) zaskoczylismy wszystkich pierwszym tancem a goscie sie dobrze bawili... i tak naprawde oprocz tych obraczek to wszystko poszlo tak jak chcialam i tak jak sobie to wymarzylam....

lece teraz szykowac sie jeszcze na sesje w plenerze a jutro w droge powrotna do anglii... buziaki... i pozdrawiam...juz jako zona :D