Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mart wszystkiego co naj naj naj dla ciebie. Życzę ci pogody ducha i akceptacji samej siebie. Życzę ci ducha walki by być piękniejszą i walczyć o zdrowie i urodę z kilogramami, które nam jej ujmują. Wiem że z dietą lub bez będziesz ważyć tyle ile chcesz bo, przecież jesteś panią swego losu :-)

Wszystkiego co najlepsze może człowieka spotkać i się wydarzyć niech się tobie przytrafi :)

Opublikowano

Dorotaxx widzę że mamy tyle samo do zrzucenia. Ja też mam ok 2 kg ( wg dzisiejszej wagi to dokładnie 2,3 kg). Mi się marzy żeby tą wagę na święta zobaczyć ale nie wiem czy mi się to uda. Prowadzę cykl 2/2, być może gdybym go zmieniła i jadła dłużej same białka ale szczerze mówiąc to mi trochę ciężko, a 2 dni to szybko leci. A ty jaki cykl prowadzisz? W jakim czasie schudłaś te magiczne 13 kil? :-)

Opublikowano

U mnie cholerny zastój i cały czas do zrzucenia 2,3 kg a dziś nawet pokazało, że więcej ale tym się nie przejmuje bo nie zgrzeszyłam więc to pewnie jakieś nawodnienie. Straciłam trochę nadzieję że w święta zobaczę swoje wymarzone 62 kilka. Ja na szczęście porządki już skończyłam uuufffff aż miło popatrzeć :)

Opublikowano

Dziewczynki chciałam Wam złożyć świąteczne życzenia : https://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=483438

W święta na pewno będe grzeszyc więc diety będe sie trzymac scisle dopiero po nowym roku .

Zmykam do ksiazek bo jutro mam 3 zaliczenia :) , trzymajcie kciuki kochane. Postaram sie odezwać jeszcze przed świętami.

Pozdrawiam Was Serdecznie

Opublikowano

Wzajemnie dziewczeta ....wesolych .szczesliwych świat Bożeebo Narodzenia wszelkiej pomyslnosci ... i pysznosci ;d;d;d;d

DoroTko trzymam kciuki ....... dasz rade ...... kissss

Opublikowano

Cześć dziewczyny mija 12 dzień diety i jest mnie mniej o 5 kg.Nawet mój mąż zauważył, że mi z brzuszka ubyło.

Bardzo się boję Świąt, bo lubię te wszystkie pyszności no i winko mi bardzo smakuje / i to niekoniecznie wytrawne/. Ale co tam Nowy Rok jest dobry na rozpoczęcie diety.

Przy okazji zdrowych i wesołych Świąt i głowa do góry lata jeszcze daleko.

Opublikowano

u mnie jest 7 kg mniej , widze zreszta po ubraniach że jest lepiej ale tez boje sie swiat i przygotowan do nich bo próbowanie to tez jedzenie i to niekontrolowane, mam nadzieje ze duzo nie przytyje . a Wam wszystkim życze udanych niekoniecznie dietetycznych świąt

Opublikowano

Witam poświąteczne proteinki. Mi się troszkę na grzeszyło ale co tam. Do diety wracam od czwartku albo piątku, zobacze jak z kacem będzie :D Jak na razie grzeszę ale tylko trochę (słodycze mianowicie :) )

Na wadze zobaczyłam dziś o 2 kg więcej niż moja najniższa waga, ale mam PMS więc to może też to, zobaczymy co będzie po @. A czy można jeść olej wiesiołkowy w tabletkach?

Jest na odchudzanie i na PMS.

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Gaja2b gratulacje 7 kg super wynik. Pitahaja ja też słyszałam o odchudzających właściwościach wiesiołka ale w aptece się dowiedziałam, że wiesiołek po 2-3 miesiącach wpływa na otoczkę mielinową nerwów - niszczy ją. Trochę mnie to wystraszyło i więcej go nie kupię.Ja myślę, że na diecie proteinowej nie potrzeba żadnych wiesiołków - ja wcinam makrelę i inne ryby jest to dużo zdrowsze i smaczniejsze i na to samo wychodzi.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku.

Opublikowano

Witam serdecznie. 

Nowy rok juz zagościł a na forum cisza.Może jeszcze po sylwestrze dochodzicie do zdrowia :)

Jestem tu nowa.Czytałam o waszych sukcesach w odchudzaniu i od wczoraj jestem na diecie.Mam sporo do zrzucenia i nie opuszcza mnie nadzieja że wytrwam.

Ciekawa dieta i najważniejsze że daje efekty - jesteście tego przykładem.Staram się nie grzeszyć,ale to dopiero drugi dzień więc wszystko przedemną.

Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki i życzę powodzenia i wytrwania w postanowieniach w tym  Nowym Roku.

Opublikowano

Witaj Śliweczka :D

Ja również się po sylwku zabieram za siebie. Dziś 2 dzień I etapu, zrobię go 3 dni. Mam zamiar ważyć 60 kg. Do tej pory myślałam że moje idealna waga ( ta książkowa) to 62 kg, ale coś mnie tknęło żeby sprawdzić w necie i wyszło 60 kg :)

Najważniejsze to czuć się dobrze we własnym ciele i te kalkulatory nie są dla wszystkich ale pamiętam swoje samopoczucie z taką wagą ( oj dawno to było) i właśnie ją chcę osiągnąć.

Dziś coś mnie boli gardło i chyba mam temperaturkę, a moja córcia jest chora i mocno marudzi. Mam nadzieję że zrealizuje swój plan i będę dziś ćwiczyć. Na youtubie znalazłam fajne ćwiczonka na nogi i pośladki i na celulit, nie są trudne więc sobie zrobie. Przygotowane przez Mariolę Bojarską-Ferenc więc myśle że naprawdę pomogą. A tak swoją drogą to ona to dopiero ma figurkę....pomarzyć:D

Pozdrawiam i życzę wytrwałości :D