Doris1984 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 słuchajcie maciemoże jakies przepisy na diete na te pierwsze dni diety? Mozna cwiczyc? Ile wody pic dziennie i jakiej? Bieżecie jakieś tabletki wspomagające? Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj
anusiaanulka Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 a stosowałaś wcześniej jakieś diety? może napisz co jadłaś, może coś źle robisz i nawet nie wiesz na dietach to ja jestem chyba całe życie :D jem tylko dozwolone rzeczy - mam nadzieję!!! - myślę, że w tym tygodniu dostanę książkę Dukana i będę więcej rozumieć i więcej wiedzieć :) może to jest przyczyna ale ja jem w zasadzie dwa a czasami tylko trzy posiłki?? dzisiaj np. rano mały jogurt naturalny, activia - obiad, serek wiejski, omlet z 3 jajek, zebra - kolacja, pierś z kurczaka (opiekłam ją w piekarniku) z przyprawami i serek wiejski. Do tego piję mnóstwo napoi bo ponad 3 litry co dziennie. Ostatni posiłek zjadam nie później niż do godziny 18h. A może za dużo jem na raz i dlatego nie chudnę??? Cytuj
MamaKasia Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 anusiaanulka czy ja dobrze wyczytałam - na obiad activia? czytałaś skład tego dobrodziejstwa? na pewno nie jest niskotłuszczowe i ma pełno węgli. Jedz kilka razy dziennie ale po małych porcjach; to nie dopuszcza do powstania uczucia głodu Ja na własnej osobie doświadczyłam, że jak zjem trochę "wędliny" drobiowej ze sklepu to automatycznie waga stoi - z tego wniosek ile tam jest ulepszaczy w postaci białka sojowego Wagowo nie schudłam dużo ale widzę - i nie tylko ja - zasadniczą różnicę w objętości :D Poza tym skóra jest fajnie napięta i wygładzona; nie miałam tak podczas innych diet Zmykam spać dalej bo zasnęłam przy usypianiu młodszego i spałam do północy... Cytuj
Śliweczka Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam wszystkie Was Kochane w sobotnie przedpołudnie!!! Doris,przepisy znajdziesz tu : https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...=7437&st=15 Cytuj
MamaKasia Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Hejka! Czuję się gruba, brzydka i do niczego. Waga po wczorajszym obżarstwie - wszystko dozwolone, ale zdecydowanie za dużo - poszł do góry:( Buuu... mam dziś od rana doła... Cytuj
benek Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Hejka! Czuję się gruba, brzydka i do niczego. Waga po wczorajszym obżarstwie - wszystko dozwolone, ale zdecydowanie za dużo - poszł do góry:( Buuu... mam dziś od rana doła... MamaKasia zacznij oglądać program na TVN Style "jak dobrze wyglądać nago" -wszystkie jesteśmy piękne i zgrabne i powabne i mądre i bystre i......itd. masz chwilowe niedomaganie, przejdzie Ci, zapewniam, zjedz coś słodkiego. Ja pościłam i też przybieram na wadze. pozdrowionka!!!!!! Cytuj
MamaKasia Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 benek właśnie zrobiłam na pocieszenie ulepszone ptasie mleczko; jak smakuje powiem gdy zastygnie :D Cytuj
Samanta Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 No to dzisiaj mimo grzeszkow z faworkami jest równe 6 kg mniej a na diecie jestem od 24.01.09 czyli niecały miesiąc! Możliwe że z burakami nie wolno przesadzać ale tez i nie przesadzam, za to muszę stwierdzic że spełniła zupa moje oczekiwania i teraz chyba mam sposób na zaparcia, przynajmniej w fazie z warzywami. Byłam dzisiaj u kosmetyczki i zrobiła mi zabieg na okolice oczu, bardzo wszystkim polecam. Cytuj
Doris1984 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam wszystkie Was Kochane w sobotnie przedpołudnie!!! Doris,przepisy znajdziesz tu : https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...=7437&st=15 Dzieki wielkie,napewno sie przydadza Cytuj
MamaKasia Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Ptasie mleczko w nowej wersji bardzo mi smakuje. Dodałam do niego dodatkowo serek homo, zapach waniliowy. Nie dawałam serka ziarnistego. Aha, mleko zagotowałam z żółtkami a ubite białka dodałam później Cytuj
Śliweczka Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Super,fajnie że eksperymentujesz,zawsze to coś innego.Spróbuję napewno. Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam w sobotni wieczór :D Minęło trochę dni odkąd stosuję Dietę proteinową. Efekty są zadowalające. Były spektakularne spadki wagi, były zastoje, a nawet wzrosty. Najważniejsze aby nie tracić wiary w skuteczność. 17stycznia - 107kg 8dni fazy uderzeniowej –4kg 24 stycznia -- 103kg 7 dni z warzywami –0kg 31 stycznia - 103kg 5 dni białek –1kg 6 lutego – 102kg 5 dni z warzywami +0,5kg 11 lutego – 102,5kg 5 dni białek –2kg 16 lutego – 100,5kg 5 dni z warzywami -1kg 21 lutego – 99,5kg Miłego wieczoru :) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 MamaKasia zacznij oglądać program na TVN Style "jak dobrze wyglądać nago" -wszystkie jesteśmy piękne i zgrabne i powabne i mądre i bystre i......itd. masz chwilowe niedomaganie, przejdzie Ci, zapewniam, zjedz coś słodkiego. Ja pościłam i też przybieram na wadze. pozdrowionka!!!!!! Ja też oglądam ten program,jest super.Ale nie wyobrażam sobie że można dobrze wyglądać nago mając 128 kg hehe.Może nie jestem zgrabna i powabna,ale napewno mądra i bystra...A najważniejsze to sie nie załamywać i nie przejmować chwilowymi trudnościami.Trzeba wierzyć w to że będzie lepiej. Cytuj
maho Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 tydzien minął, nic nie schudłam - mam nadzieje że to chwilowe hehehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi