Śliweczka Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam cieplutko!!! Jakoś ucichło nasze forum,wszystkie jesteście tak zajęte spalaniem tłuszczyku że nie zaglądacie tutaj??? Cytuj
MamaKasia Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Śliweczko ja czuje się trochę usprawiedliwiona - od wczoraj walczę z jelitówką. Dobry aspekt tego stanu to ubytek wagi... Cytuj
Anula1978 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam cieplutko!!! Jakoś ucichło nasze forum,wszystkie jesteście tak zajęte spalaniem tłuszczyku że nie zaglądacie tutaj??? Śliweczko ja też jestem z Wami. Zawsze pierwsze co jak przychodzę do pracy to sprawdzam nasze kochane forum i jest ok. Pozdrawiam. Cytuj
malgonek Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 MamoKasiu, takiego delikatnego rotawiruska to byś nam rozesłała przez internet, ja bym też chciała..., waga skoczyła mi do góry :sad: (73,3), ale niestety końcówka karnawału była trudna, wczoraj ostatki..., Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Oooo,ja dziękuję,nie chcę wirusa!!! A wczoraj wypiłam 2 drinki z colą light,bo ostatki... :sad: Cytuj
Milenka Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam cieplutko!!! Jakoś ucichło nasze forum,wszystkie jesteście tak zajęte spalaniem tłuszczyku że nie zaglądacie tutaj??? Hejka dziewczęta;) Nie pojawiałam się na forum ponieważ byłam na nartach;) Moja waga stanęła;( ale chyba mogę się cieszyć bo troszkę zgrzeszyłam na tym urlopiku winko grzane itp, ale od wczoraj jestem już na torze białka... Pozdrowionka dla Was kochane proteinki! :sad: Cytuj
Milenka Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zastanawiam się co z naszą Dorotką taaaaaaakkkkkkkka cisza z jej strony???!!! :sad: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Tak,Dorotka nam zniknęła,nie zagląda tu do nas :sad: Cytuj
Samanta Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Żadnych wirusów! Już miałam i dziękuję. Jestem narazie na samych białkach i zobaczymy , nie waże się bo jak mi się waga nie spodoba to będzie żle, wolę nie ryzykować. A Dorota może ma egzaminy ? Cytuj
ania35 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 witam dietowiczki, na razie się trzymam dzielnie i kg mniej, jakie to mobilizujące! Cytuj
kasza75 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Witajcie! Melduję się! Nadal jestem na dietce, choć weekend miałam grzeszny. Ale od pon trzymam się b dzielnie. Nawet nie ruszyłam drożdżówek, które były w poniedziałek na szkoleniu. A dziś podeszły do mnie dwie mało mi znane osoby (panie sprzątające w pracy)z zapytaniem co zrobiłam, że tak schudłam. Ale było mi miło. Hurra, czyli to zaczyna być widoczne!!! Przede mną nadal ok 10-11 kg do zrzucenia, ale teraz wiem że dam radę. Nawet małe podtknięcia mnie nie dołują, powoli schudnę do mojej wymarzonej 70. Jak u Was? Trzymacie się? Cytuj
malgonek Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 A może Dorotka ma yo-yo i nie chce nas załamywać....(żart oczywiście, sama w to nie wierzę) Cytuj
maho Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Witajcie! Melduję się! Nadal jestem na dietce, choć weekend miałam grzeszny. Ale od pon trzymam się b dzielnie. Nawet nie ruszyłam drożdżówek, które były w poniedziałek na szkoleniu. A dziś podeszły do mnie dwie mało mi znane osoby (panie sprzątające w pracy)z zapytaniem co zrobiłam, że tak schudłam. Ale było mi miło. Hurra, czyli to zaczyna być widoczne!!! Przede mną nadal ok 10-11 kg do zrzucenia, ale teraz wiem że dam radę. Nawet małe podtknięcia mnie nie dołują, powoli schudnę do mojej wymarzonej 70. Jak u Was? Trzymacie się? A od jakiej wagi zaczynasz? mnie koleżanki z klasy zagadały, że widać jak schudłam ;D a to tylko 3 kg narazie, ale ogółem chyba jest widoczne, skoro zauważyły same ;] tak miło usłyszeć, że szczuplej się wygląda, bardzo mobilizujące ja narazie zero grzeszków, na diecie jestem prawie cały miesiąc (1 lutego zaczęłam) Cytuj
kasza75 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaczynałam w listopadzie od 92,5 kg. Teraz ważę ok. 81kg. Wiem, że to i tak sporo, ale dla mnie 70 kg to marzenie (nie pamiętam kiedy tyle ważyłam). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi