Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam cieplutko!!!

Jakoś ucichło nasze forum,wszystkie jesteście tak zajęte spalaniem tłuszczyku że nie zaglądacie tutaj???

Śliweczko ja też jestem z Wami. Zawsze pierwsze co jak przychodzę do pracy to sprawdzam nasze kochane forum i jest ok. Pozdrawiam.

Opublikowano

MamoKasiu, takiego delikatnego rotawiruska to byś nam rozesłała przez internet, ja bym też chciała..., waga skoczyła mi do góry :sad: (73,3), ale niestety końcówka karnawału była trudna, wczoraj ostatki...,

Opublikowano
Witam cieplutko!!!

Jakoś ucichło nasze forum,wszystkie jesteście tak zajęte spalaniem tłuszczyku że nie zaglądacie tutaj???

Hejka dziewczęta;)

Nie pojawiałam się na forum ponieważ byłam na nartach;)

Moja waga stanęła;( ale chyba mogę się cieszyć bo troszkę zgrzeszyłam na tym urlopiku winko grzane itp, ale od wczoraj jestem już na torze białka...

Pozdrowionka dla Was kochane proteinki! :sad:

Opublikowano

Żadnych wirusów! Już miałam i dziękuję.

Jestem narazie na samych białkach i zobaczymy , nie waże się bo jak mi się waga nie spodoba to będzie żle, wolę nie ryzykować.

A Dorota może ma egzaminy ?

Opublikowano

Witajcie!

Melduję się! Nadal jestem na dietce, choć weekend miałam grzeszny. Ale od pon trzymam się b dzielnie. Nawet nie ruszyłam drożdżówek, które były w poniedziałek na szkoleniu. A dziś podeszły do mnie dwie mało mi znane osoby (panie sprzątające w pracy)z zapytaniem co zrobiłam, że tak schudłam. Ale było mi miło. Hurra, czyli to zaczyna być widoczne!!! Przede mną nadal ok 10-11 kg do zrzucenia, ale teraz wiem że dam radę. Nawet małe podtknięcia mnie nie dołują, powoli schudnę do mojej wymarzonej 70.

Jak u Was? Trzymacie się?

Opublikowano
Witajcie!

Melduję się! Nadal jestem na dietce, choć weekend miałam grzeszny. Ale od pon trzymam się b dzielnie. Nawet nie ruszyłam drożdżówek, które były w poniedziałek na szkoleniu. A dziś podeszły do mnie dwie mało mi znane osoby (panie sprzątające w pracy)z zapytaniem co zrobiłam, że tak schudłam. Ale było mi miło. Hurra, czyli to zaczyna być widoczne!!! Przede mną nadal ok 10-11 kg do zrzucenia, ale teraz wiem że dam radę. Nawet małe podtknięcia mnie nie dołują, powoli schudnę do mojej wymarzonej 70.

Jak u Was? Trzymacie się?

A od jakiej wagi zaczynasz?

mnie koleżanki z klasy zagadały, że widać jak schudłam ;D a to tylko 3 kg narazie, ale ogółem chyba jest widoczne, skoro zauważyły same ;]

tak miło usłyszeć, że szczuplej się wygląda, bardzo mobilizujące

ja narazie zero grzeszków, na diecie jestem prawie cały miesiąc (1 lutego zaczęłam)