Maruda Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O RANY UDAŁO SIĘ JEST JUŻ W PRZEPISACH,MASŁO TO JA MAM W ORGINALNYM PRZEPISIE A MY TROSZKĘ PARAFINY BY GO OD RAZU NIE PRZYPALIĆ,A SER ZWYKŁ CHUDY NP.TWARÓG HARNAŚ,SKŁAD;BIAŁKO 20 WĘGLOWODANY 3 TŁUSZCZ 0. Tak się zaczytałam, że przed chwilą spaliłaym mieszkanie :-)??: Straszny dym się robi z tego oleju parafinowego jak się za bardzo przysmaży - właśnie się przekonałam. Mam nadzieje, że uda się to wywietrzyć. Blee..... Cytuj
Stanka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dziewczyny jak wstawić suwak?? Cytuj
tina10 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Milenko nie martw sie i tak teraz zrobilam wolowy.O wieprzowy pytalam tylko tak na przyszlosc. Groszek dodalam pare sztuk,ale z tym nie ma problemu,najwyzej pozwole malemu go wydlubac z galarety.On groszek wynajdzie wszednzie :-) Cytuj
tina10 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gapa jestem :ups: Bagi dzieki za odpowiedz w sprawie ozorkow i straczkowych :-) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ło matko!!! Nie nadążam Was czytać!!! Ale się rozpisałyście :-) Ja również witam nową proteinkę Stankę.Suwaczek Stanko wstawiamy w panelu kontrolnym,edytuj sygnaturę.Kopiujesz link bbcode na stronie z suwaczkiem i wklejasz w edycję sygnatury. Boziu,już zapomniałam o czym pisałyście.... Cytuj
Stanka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Śliweczko miło mi bardzo :?: Serdecznie dziękuję za pomoc!!!!! UDAŁO SIĘ :-) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak się zaczytałam, że przed chwilą spaliłaym mieszkanie :?: ??: Straszny dym się robi z tego oleju parafinowego jak się za bardzo przysmaży - właśnie się przekonałam. Mam nadzieje, że uda się to wywietrzyć. Blee..... Oooooo Marudo,wyobrażam sobie ten smrodek dymu...Ten olej tak sie dziwnie pieni na patelni :?: więc wole wlać kroplę oliwy z oliwek niż parafinkę.Parafinki używam tylko na surowo czy jak kto woli na zimno :-) Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam Proteinki po dłuższej przerwie Waga stoi jak zaklęta, ale się nie daję :-) dziś przyszły spodnie, które kupiłam przez Allegro. Kurcze niestety za małe, a może stety :?: wystarczy że dobrne do celu i w nie wlezę może :?: Zawsze to jakaś motywacja do dalszej walki z kilogramami... Pozdrawiam Magda Cytuj
patryszka121 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 haha ja też kupiłam spodnie na allegro wg rozmiaru 14 ale chyba na jakiś embrion, bo nawet nogawkę ciężko wcisnąć... szkoda bo fajne, ale moze to jakas motywacja do dietowania...... Cytuj
Śliweczka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 haha ja też kupiłam spodnie na allegro wg rozmiaru 14 ale chyba na jakiś embrion, bo nawet nogawkę ciężko wcisnąć... szkoda bo fajne, ale moze to jakas motywacja do dietowania...... Ło matko z córką...dobrze że ja nic na allegro nie kupiłam bo dopiero miałaby rodzinka ubaw jakbym się chciała wcisnąć w za mały ciuszek :-) A z tą motywacją to prawda..mam takie ciuszki w które jeszcze nie włażę,a mam chęć je nosić...więc...trzeba chudnąć :?: Cytuj
dam radę Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 haha ja też kupiłam spodnie na allegro wg rozmiaru 14 ale chyba na jakiś embrion, bo nawet nogawkę ciężko wcisnąć... szkoda bo fajne, ale moze to jakas motywacja do dietowania...... Ja oststnio dokonałam zakupu spodni znowu o 1 rozmiar mniejszy i to mnie oooggggrrrooommmnnniiieeeee cieszy/hurra/, ale niestety i mniejszy rozmiar biustonosza bo zaczęłam szukac w miseczkach i znaleźć nie mogłam to co tam powinno byc- i to mnie wcaaaaaaaaaaaaaale nie cieszy - takie kłapciaki mam :-) . Co poradzić na to zjawisko!!??? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja oststnio dokonałam zakupu spodni znowu o 1 rozmiar mniejszy i to mnie oooggggrrrooommmnnniiieeeee cieszy/hurra/, ale niestety i mniejszy rozmiar biustonosza bo zaczęłam szukac w miseczkach i znaleźć nie mogłam to co tam powinno byc- i to mnie wcaaaaaaaaaaaaaale nie cieszy - takie kłapciaki mam :?: . Co poradzić na to zjawisko!!??? Ehehe "kłapciaki" :-) Ja też mam kłapciaki i niestety nie znam sposobu żeby to zmienic :?: Mój mąż stwierdził że to skutek uboczny diety :?: :?: Cytuj
germania Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja oststnio dokonałam zakupu spodni znowu o 1 rozmiar mniejszy i to mnie oooggggrrrooommmnnniiieeeee cieszy/hurra/, ale niestety i mniejszy rozmiar biustonosza bo zaczęłam szukac w miseczkach i znaleźć nie mogłam to co tam powinno byc- i to mnie wcaaaaaaaaaaaaaale nie cieszy - takie kłapciaki mam :-) . Co poradzić na to zjawisko!!??? ten sam problem. A co nadziwniejsze na początku jak chudłam to spadał mi głównie brzuch i tyłek. A ostatnie 3 kg to chyba wszystko zeszło mi nie stąd co trzeba i też zostały mi kłapciaki... :?: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No z tymi kłapciakami to nie wiadomo co robić,narazie jeszcze da się wytrzymać,ale jak dalej będę chudła to przyjdzie czas że żeby założyć biustonosz będę zmuszona zwijać piersiątka w ruloniki :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi