oliwi3a Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 O KURCZĘ A to skurczy.....,to Ty trzymasz takie rzeczy jak baton w domu,lepiej się ich pozbądż to nie będą Cię kusić.To chyba zły pomysł nie dość że Cię okradli to jeszcze łamią Twoją silną wolę nie pozwól im na to.Pamiętaj że dużo z nas ma taką wagę dlatego że się w jakimś momencie życia pocieszało jedzeniem.Trzymaj się jesteśmy z Tobą. Cytuj
bagi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 oliwi3a dzieki, ale batonow czekoladow oczywiscie w domu nie trzymam :grin: (az takiej silnej woli to nie mam). Wiem ze nie powinnam ale tak jak piszesz w sytuacjach stresowych po jedzenie sie siega najszybciej(przynajmniej ja). Ide zmierzyc ciuchy moze to pomoze :D pozdro Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 czesc wszystkim, pisze, bo wlasnie zastanawiam sie nad popelnieniem grzechu...dzis w nocy ktos mi sie wlamal do samochodu i zabral radio, wygial drzwi, rozwalil stacyjke...i tak wlasnie bije sie z myslami czy czekoladowy baton nie ulzyl by (chociaz troszke) mojemu smutkowi :grin: Pomozecie? Witajcie!!! Bagi,nie załatwisz problemu czekoladowym batonikiem,a te...jak to pisze Oliwia...skurczy... zwyciężą podwójnie jak polegniesz i zjesz tego ble...batona :D A w moim autku dzisiaj padła skrzynia biegów i też było mi smutno bo taki wydatek przed świętami... Anulko,ja na święta zrobię sobie sałatkę z surimi,jaja nadziewane na kilka sposobów,galaretę z kurczaka i wędlinka chudziutka,a na obiadek gołąbki :) Cytuj
Maruda Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Marudo a Ty zawsze tak rano jesteś....gdzie Ty pracujesz? Pozdrawiam. W biurze projektowym - mogą przyjąś do pracy od 6 do 8, ale ja wolę wcześniej - bo to wiąże się też z wcześniejczym wyjściem.. Więc od 14 już bywam WOLNA :grin: ..no chyba, że zdarza się coś na wczoraj... :D - to trochę gorzej. bagi Oj!!! To straszne :) Ja - mimo, że mam stare autko - to jestem w stanie się budzić w nocy kilka razy żeby sprawdzić czy ktoś mi przy nim nie majstruje - wystarczy trzaśnięcie drzwiami jakiegoś innego samochod, a ja już wyglądam czy to nie moje.. Trzymaj się - świat jest okropny, ale nie marnuj przez to podjętej decyzji o diecie!!! U mnie w rodzinie siostra i mama też są na tej diecie i one ratują się zawsze w kryzysowych sytuacjach gorzką czekoladą nie wiem czy wolno - ale one zrzuciły 5kg i przeszły na utrwalanie i póki co nic więcej przez to nie przytyły. Więc może jedna koskta raz na jakiś czas nie zaszkodzi. O ile lubisz gorzką, bo ja nie przepadam... GŁOWA DO GÓRY!!! Choć wyobrażam sobie, że to bardzo nieprzyjemna sytuacja!!! Cytuj
dam radę Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Bagi!!! Idź na zakupy- kup sobie coś fajnego o 1 rozmiar m niejszego. Ja po takich zakupach zawsze dostaje powera do odchudzania, może i Tobie pomoże? Trzymam w kciuki. Cytuj
bagi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dobra, macie racje- nie wolno sie poddawac! dzieki za wsparcie! Sliweczko-padnieta skrzynia biegow jest 100 razy gorsza niz stracone radio- wspolczuje. Ps. nie mozna tych obrazkow z boku jakos wylaczyc? Dostaje slinotoku jak na nie patrze katem oka :grin: haha Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dobra, macie racje- nie wolno sie poddawac! dzieki za wsparcie! Sliweczko-padnieta skrzynia biegow jest 100 razy gorsza niz stracone radio- wspolczuje. Ps. nie mozna tych obrazkow z boku jakos wylaczyc? Dostaje slinotoku jak na nie patrze katem oka :) haha Padnięta skrzynia i stracone radio tak samo bolą niestety...trudno,autko da się naprawić,radio kupić nowe...a zdrowia niestety nie...więc przynajmniej ja, muszę chudnąć dalej żeby żyć troszeczkę zdrowiej i nie myślę narazie o żadnych batonikach :grin: Co do tych obrazków to jedna z dziewczyn napisała kiedyś że zamyka prawe oko żeby nie widzieć tych pyszności!!! :D Dziewczyny,mam takie pytanie...macie może profile na naszej klasie?Może byśmy stworzyły jakąś klasę proteinek?Dziewczyny z innego forum już założyły.Fajnie by było zobaczyć jak wyglądacie...Co o tym myślicie??? Cytuj
Gość malenka85_85 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Hej:) Dziś jest mój pierwszy dzień diety :D Napisze co zjadłam i proszeo komentarz czy wszystko prawidłowo robie :grin: Śniadanko 3 jajeczka (lilipucie) na miekko i 3 plasterki szynki z indyka II sniadanie 125 dkg serka białego chudego z połową puszki tuńczyka w sosie własnym. Obiad gotowana pierś kurczaka polana odrobiną jogurtu naturalnego 0,1 % i co wy na to ?? Cytuj
oliwi3a Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Hej:) Dziś jest mój pierwszy dzień diety :D Napisze co zjadłam i proszeo komentarz czy wszystko prawidłowo robie :grin: Śniadanko 3 jajeczka (lilipucie) na miekko i 3 plasterki szynki z indyka II sniadanie 125 dkg serka białego chudego z połową puszki tuńczyka w sosie własnym. Obiad gotowana pierś kurczaka polana odrobiną jogurtu naturalnego 0,1 % i co wy na to ?? Cześć według mnie bardzo dobrze. ŚLIWECZKO co się tyczy lodów,to serek hom.hudy czy ten smakowy? Cytuj
maho Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 śliweczko to świetny pomysł! Tak uważam byłoby bardzo fajnie ooo jakie lody, lody - gdzie? *slinka* Cytuj
doris806 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Hej dziewczyny po wczorajszej uczcie dziś jem tylko same białka,ale cieszę się zmianami na wadze.Na kolacje zrobię sobie jajecznicę z krabami-przepis na stronie z przepisami.Całuski pa wszystkie super Protalki!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Oliwio,pewnie smakowy byłby lepszy,ale ja dawałam naturalny. Malenka,jadłaś wszystko to co trzeba i tak trzymaj!!! Maho,to fajnie że pomysł się podoba.Ja mogę założyć klasę ,ale jak narazie mało nas...chętnych.Może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat???!!! Cytuj
Sofia Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A ile czasu i w jakiej temperaturze piekłaś? I z jakiej ilości? ja cały czas, tylko w mikrofalówce, ale jeżeli się dobrze przechowują, to może spróbuje w piekarniku? ------------------ Pierwszy dzionek kolejnego cyklu P+W - waga bz. Witajcie, warzywka piekłam na przez jakieś 15-20 minut w 200 stopniach - tak na oko :D jak widziałam, ze dobrze wyglądają to wyłączyłam. nie wkładaj ich tylko do takich papierowych foremek jak babeczki - bo potem trudno je z nich wyciągnąć :grin: Cytuj
Sofia Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Maho,to fajnie że pomysł się podoba.Ja mogę założyć klasę ,ale jak narazie mało nas...chętnych.Może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat???!!! jestem za :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi