Omka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dziewczyny,mam takie pytanie...macie może profile na naszej klasie?Może byśmy stworzyły jakąś klasę proteinek?Dziewczyny z innego forum już założyły.Fajnie by było zobaczyć jak wyglądacie...Co o tym myślicie??? Cytuj
Omka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dziewczyny,mam takie pytanie...macie może profile na naszej klasie?Może byśmy stworzyły jakąś klasę proteinek?Dziewczyny z innego forum już założyły.Fajnie by było zobaczyć jak wyglądacie...Co o tym myślicie??? Coś pokręciłam z cytatem - sorki :grin: a za pomysłem i tak jestem :D [LINK NIEAKTUALNY] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
oliwi3a Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Śliweczko dziękuję za odpowiedż ale chodzi mi o to czy możemy jeść serki smakowe,bo tam tylko podany jest tłuszcz 5%,co się tyczy profilów,to pewnie że fajnie było by zobaczyć jak wyglądamy ale.....,ja jestem z małej miejscowości a jak się okaże że jesteś tą wstrętną sąsiadką za płotu i rozbębnisz moje sekrety..................a tak to jesteś tą kochaną do której wszystkie się uciekamy w potrzebie. Cytuj
Maruda Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dziewczyny,mam takie pytanie...macie może profile na naszej klasie?Może byśmy stworzyły jakąś klasę proteinek?Dziewczyny z innego forum już założyły.Fajnie by było zobaczyć jak wyglądacie...Co o tym myślicie??? Śliweczko Ja też zgłaszam swoją kandydaturę :grin: do NASZEJ KLASY PROTEINEK!!! Pozdrawiam serdecznie! Daj znać jak już założysz wszystko!! I pod jaką nazwą szukać!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajnie że jesteście za założeniem klasy.Zaraz biorę się do roboty!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dziewczynki założyłam klasę ,narazie jestem tam sama,więc dołączajcie!!! Oto link - [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
doris806 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Śliweczko już zapisałam się do klasy,masz super rodzinkę,gratuluję!!!pozdrawiam Cytuj
Stanka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Hej dziewczyny :grin: Ja też już jestem zapisana z tym,że u mnie brak zdjęć moich i rodzinki, ale w najbliższym czasie postaram się coś wkleić :D Cytuj
Sofia Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja tez się zapisałam przed chwilką :grin: Cytuj
bagi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja tez sie zapisuje! :grin: Cytuj
Sofia Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dziewczyny czy bardzo różni się smakiem zupa zagęszczona mąką kukurydzianą od takiej zagęszczonej pszenną? (kombinuję z białym barszczem na święta :grin: ) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hej laseczki! :grin: Sliweczko fajny pomysl z ta nasza klasa! tez sie dolaczam;-) Marudo.ja tez sobie od czasu do czasu podjadam kosteczke gorzkiej czekolady nie wplywa ona na cale szczescie na moja wage;-) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Bagi ja tez dostaje slinotoku na widok tychpysznosci z boku :grin: dodatkowo wczoraj robilam tort szwarcwaldzki dla dziadka mojego przyszlego meza;-) ma dzis ur. i tez ogarnal mnie nieposkromiony apetyt na slodkie...ale liznelam tylko troszke smietanki :D Cytuj
Maruda Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 HaHa... Ja też już jestem na naszej klasie!! Ale ja póki co nie mogę się pochwalić własną rodzinką :D bo jeszcze nie mam takie osobistej... asienka19873 Ja jakoś nie przepadam za gorzką czekoladą, ale ostatnio zdażyło mi się na żelki skusić... bo mimo ogromnej ilości węglowodanów - to mają znikomą ilość tłuszczu i trochę więcej białek. A póki jestem na warzywkach to mam nadzieje, że mi nie zaszkodzi. Ale ostatnio uwielbiam placki otrębowe na słodko. Tylko chyba za dużo tego słodzika sypię :) Ja tak lubię słodkie - a takie przekąski jakoś ratują mnie i moją diete :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi