Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzcie,Ile na stole pisanek!

Każda ma oczy

Malowane,                            

Naklejane.

Każda ma uśmiech

Kolorowy

I leży na stole grzecznie, 

Żeby się nie potłuc

Przypadkiem

W dzień świąteczny.

Ale pamiętajcie!

Pisanki

Nie są do jedzenia.

Z pisanek się wyklują

ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA.

Kiedy Wielkanoc nastanie,

Życzę Ci na Zmartwychwstanie.      

Dużo szczęścia i radości,

Które niechaj zawsze gości.

W dobrym sercu w jasnej duszy.

I niech wszystkie żale głuszy.

post-7037-1239364165_thumb.jpg

Podzielmy się jajeczkiem : https://www.JajkoWielkanocne.1k.pl/?od=Śliweczka

Opublikowano

dziewczyny nie wiem co ze mną ale waga od tygodnia waha się od 69,1 do 69,6 i co dalej!!!!

! faza 5 dni, następnie 5 dni Proteiny i warzywa i znowu proteiny i teraz znowu P i W i co i nic się nie zmienia. wydaje mi się, że robię wszystko poprawnie tak jak w książce. Pomóżcie i wzmocnijcie koleżankę w wierze, ze się uda. Startowałam z wagi 72,5

Pozdrawiam,

Opublikowano

Zdislawa nie jestes przed @?nie jesz duzo slonego?/ja naprzyklad jak tylko jem korniszony,kiszonki lub sledzie waga mi odrazu podskakuje/,uzywasz maki kukurydzianej?jesz smakowe serki czy jogurty?

Moze sprobuj mniej solic.Ciezko co kolwiek doradzic.Ale trzymam za ciebie kciuki,zeby waga leciala tylko w dol :grin:

Dziewczyny mam pytanie pro po surimi.Duzo tego jecie?

Bo jak patrze sklad to tego mieska rybek jest tam 30% a reszta to skrobia(m.innymi przenna),cukier i chemia.

Wegli maja 2 razy tyle co bialka...czy aby na pewno mozemy je jesc?! moze te francuzkie sa inne?

Opublikowano

Witam Proteinki!

Mam takie być może głupie pytanie ale co się stało z założycielką naszego forum? (mam nadzieje że zostałam przyjęta i mogę pisać naszego  :grin: ), bo jakoś jej nie widzę...chyba że zmieniła nick i mi w tych ponad 100 stronach to umknęło.

Drugie pytanie: stosujecie jakie kremy ujędrniające czy coś?

Trzecie pytanie: czy któraś z was jednoczesnie z Protalem rzucała palenie? bo to jest też mój problem...

Opublikowano

Zdislawa nie jestes przed @?nie jesz duzo slonego?/ja naprzyklad jak tylko jem korniszony,kiszonki lub sledzie waga mi odrazu podskakuje/,uzywasz maki kukurydzianej?jesz smakowe serki czy jogurty?

Moze sprobuj mniej solic.Ciezko co kolwiek doradzic.Ale trzymam za ciebie kciuki,zeby waga leciala tylko w dol :D

1. jestem po :grin:

2. nie jem dużo słonego, a raczej mało :D

3. korniszony, kiszonki sporadycznie, a śledzi nigdy w życiu :)

4. jeszcze mi sie nie zdazyło jej używać choć kupiłam i mam ochotę na naleśniki :)

5. czasami zjem jogurt light smakowy lub wypiję maślankę smakową :)

chyba ciężki ze mnie przypadek!

Może ta waga ma iść tak wolno. Chociaż widzę, ze ty zaczęłaś dietę 3 dni później niż ja i zgubiłaś już 5 kg.

nie wiem co mam o tym myśleć!

Pozdrawiam,

Opublikowano

Zdislawa to nie jest tak ,na tej dijecie zrzucilam 1,5 kg z czego 1,3 w fazie uderzeniowej.potem przy wazywkach kilogram mi wrucil i spadl dopero przy proteinach.Teraz mam 4 dzien protein i waga jakos nie zabardzo chce mi spadac.Ale to pewnie dla tego ze przedwczoraj zjadlam z 5 korniszonow,a wczoraj poszalalam za bardzo ze sledziami/ostatnio mam ciagla ochote na sledzie,najchetniej nie jadla bym nic innego/

A 4 kg zrzucilam na  poprzedniej diecie.

Opublikowano

`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)

W E S O Ł Y C H

Ś W I Ą T

(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)

..........♥♥♥♥♥♥

......♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

....000000000000000

..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥(█▒)ஜ(█▒)ஜ(█▒)♥♥

.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

....000000000000000

.....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

\\///..♥♥♥♥♥♥♥♥♥.\\///...\\///

\\\\////....\\\////....\\\\\/////....\\\////

.\\//..(▒)(▒)..\\\////..\\//(▒)(▒)..\\//

.\\//(▒)(█)(▒)...\\//....(▒)(█)(▒).\/

\\\///.(▒)(▒)..\\\//////....(▒)(▒)..\\/

…..\\///……\\//..\/..\\//…..\\///…

\\\\////....\\\////....\\\\\/////....\\\////

♥ّۣۜ(¯`v´¯)ّۣۜ●••●ّۣۜ●•

•●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●•

♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥

Wielkanoc pachnie wiosną...

to pora tak radosna

pełna pisanek kolorowych

i prezentów zajączkowych.

Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego,

a przy tym wszystkim stołu bogatego,

mokrego dyngusa, smacznego jajka

i niech te święta będą jak bajka.

Wszystkim Proteinkom Wesołych Świąt!!!!

Opublikowano

Wesolych Swiat Wielkiej Nocy Proteinki!:grin:

zuziaczku_ja np stosuje krem na cellulit z serii AA,smaruje tym uda. do tego cwicze troche na stepperku,a dzis bylam na 5km spacerze po "gorach";-)mieszkam na bardzo gorzystym terenie:) jesli chodzi o papierosy to nie wiem bo nie pale.pozdrawiam wszystkie laseczki:)

Opublikowano

Wesołych Świat Wielkanocnych!!

Dla mnie są wesołe, bo wprawdzie wczoraj rozmyślałam nad tym, że inne Proteinki, które są krócej ode mnie na diecie, więcej schudły, ale u mnie do przodu i dziś jest całe 12kg mniej niż 17 stycznia :grin:

17.01.09 – 107kg 

24.01.09 - 103kg - -4kg

30.01.09 – 103kg – 0kg

07.02.09 – 102kg - -1kg

14.02.09 –101kg – -1kg

21.02.09 – 99,5kg - -1,5kg

28.02.09 – 99kg - -0,5kg

07.03. 09 – 98kg - -1kg

14.03.09 – 97,5kg - -0,5kg

21.03.09 – 96,5kg - -1kg

28.03.09 – 96kg - -0,5kg

04.04.09 – 97kg - +1kg

11.04.09 – 95kg - -2kg

waga mniej o 12kg

w pępku 12cm

pod biustem 10cm

biodra 9cm

udo 3cm

biceps 2cm

łydka 2m

Dobrego humoru życzę :D

Opublikowano

witam wszystkich, zapisałam sie juz do klasy proteinek:), i po świetach zaczynam odchudzanie.Tylko bardzo prosze moze ktos wklei mi na maila pare przykladow jadlospisu zanim kupie ksiazke. Zycze wszystkim wesolych świat:)

Opublikowano
witam wszystkich, zapisałam sie juz do klasy proteinek:), i po świetach zaczynam odchudzanie.Tylko bardzo prosze moze ktos wklei mi na maila pare przykladow jadlospisu zanim kupie ksiazke. Zycze wszystkim wesolych świat:)

Witam Bogi!

Ale Ty masz nazwisko,a raczej miałaś ...zresztą i jedno i drugie jest znane... :grin:

Nie mam czasu szukać jadłospisów,są na poprzednich stronach...dziewczyny czasem piszą co jadły.Ale musisz kupić jogurty naturalne 0%,serki homogenizowane 0%,ser twarogowy 0%,makrele wędzone,rybę,piersi z kurczaka,serek wiejski light,tuńczyka w sosie własnym lub w wodzie,otręby pszenne i owsiane,duuużo wody mineralnej...to chyba tyle...

Jogurty i serki możesz jeść trochę tłuściejsze,np.3% jeśli nie dostaniesz nigdzie 0%.

Życzę powodzenia i Wesołych Świąt!