doda777 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Magdalenka 23 jasne,ze fajne babki:) Zadomawiam sie na calego.I bardzo sie z tego ciesze.Widze,ze bede miala niezbedna pomoc w odchudzaniu. Nie mam jeszcze ksiazki Dukana.Wiec dziewczyny pokladam w Was nadzieje:) buziaki dla wszystkich protalinek :D Cytuj
zuziaczek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kiedyś na zajęciach z koleżankami o bułkach gadałyśmy. U mnie jest wrocławska, u jednej z koleżanek była paryska a u tej trzeciej angielka (o ile dobrze pamiętam) Śliweczko, ja to najbardziej lubie to zaciąganie podlaskie...ech...poezja. Ja sie spotkałam z określeniem "wiszczeć" chyba krzyczeć po tamtejszemu ale pewna nie jestem. :D Dukan pisał o systemie na drugą faze że 1/1 lub 5/5 głównie. A ja moge zrobić2/2 albo 3/3?- kolejny raz przepraszam za głupie pytanie Cytuj
doda777 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Co region to ma swoj dialekt . Pamietam jak pojechalam kiedys na slask.Wogole ich nie rozumialam. W gorach rowniez. Ja od 6lat mieszkam we Wloszech. Jest tu mnostwo dialektow. Czasami trudno sie polapac co kto mowi:) Ale to jest wlasnie piekne w tym wszystkim. Mozna sie troche nauczyc:)) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kiedyś na zajęciach z koleżankami o bułkach gadałyśmy. U mnie jest wrocławska, u jednej z koleżanek była paryska a u tej trzeciej angielka (o ile dobrze pamiętam) Śliweczko, ja to najbardziej lubie to zaciąganie podlaskie...ech...poezja. Ja sie spotkałam z określeniem "wiszczeć" chyba krzyczeć po tamtejszemu ale pewna nie jestem. :) Dukan pisał o systemie na drugą faze że 1/1 lub 5/5 głównie. A ja moge zrobić2/2 albo 3/3?- kolejny raz przepraszam za głupie pytanie Tak Zuziaczku,wiszczeć to krzyczeć :) Mowi się że dzieci wiszczą,a mąż czasem do mnie mówi czego wiszczysz jak krzyczę na niego :D Co do systemu drugiej fazy to dozwolone są wszystkie opcje 1/1,2/2,3/3 i tak dalej.Dukan jednak poleca 5/5 ponieważ przynosi najlepsze efekty. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Coś ucichło nasze forum... Cytuj
doda777 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jestem , jestem. Czytalam przepisy na faze uderzeniowa:) Skad Wy to wszystko Kochane dziewczyny bierzecie:) Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Coś ucichło nasze forum... walczę z suwaczkiem...... :D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jestem , jestem. Czytalam przepisy na faze uderzeniowa:) Skad Wy to wszystko Kochane dziewczyny bierzecie:) Troszkę wymyślamy,kombinujemy :D ,a troszkę podglądamy inne fora i zgapiamy pomysły innych :) W wątku z przepisami pomieszały się juz przepisy na uderzeniówkę i na fazę z warzywami :) Margot,nie możesz sobie poradzić z suwaczkiem? Cytuj
doda777 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tak, wlasnie widzialam. Ale w sumie duza pomoca sa te przepisy. Ja w sumie boje sie tej fazy uderzeniowej. Kiedys bylam na diecie niskoweglowodanowej- Jadlam bialka z warzywami. Na sniadanie jadlam mleko i platki. Tu jednak jest to inaczej ulozone. Samych bialek jeszcze nigdy nie jadlam.Widze,ze pisza tu niektorzy o bolu glowy. No, mam nadzieje,ze bedzie ok.Zaczynam juz sobie ukladac jadlospis. :D Cytuj
bogi Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 uff, ale narozrabiałam, ostatni dzien fazy uderzeniowej i niewytrzymalam, zezarlam salatki z warzywami i ci teraz??? mam zaczynac od nowa?? nastepne 5 dni?/ od jutra mialam dołaczyc warzywa, zrobilam to dzisiaj, prosze o odpowiedz . w ksiazce nic na ten temat nie pisze, chyba ze pominelam. a do tego wypilam chyba ze 3 litry wody. pomozcie co robic jutro?? uderzenioke nadal czy dodac warzywa???? prosze:( Cytuj
doda777 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 MARGOT jak Ci idzie z suwaczkiem???? Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 JESSSST skurczybyk suwak :D dziewuszki, co można sądzić o biegunce 4-go dnia na białku? Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 zrobiłam taki śliczny suwaczek a tu błąd wyskakuje.. nie mozna było go wkleić, bo jakiś dynamiczny był :D Cytuj
doda777 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Margot jest suwaczek:) Udalo sie . Tu widac go dobrze. O jakim bledzie piszesz?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi