Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak,tak...Milenko,jeszcze Benek...a reszta "starych" Protalek gdzieś się zawieruszyła..

schudły lasencje jedne i mają ciekawsze rzeczy do robienia :) na przyklad były dziś na zakupach i przymierzają w tej chwili nowe ciuchy delektując się swoim odbiciem w lustrze :D

Opublikowano
grazzia - wchodzisz na panel kontrolny (u góry), potem na edytuj sygnaturę (z boku), pokażą się dwa okna z Twoją sygnaturą Aktualną i ta którą masz zmienić. Wybierz okienko (pokaż źródło HTML) miedzy Dwoma AA a "wstaw specjalny obiekt", wyskoczy ci okno sz sygnatura w formie cyfrowej - popraw co chcesz i zatwierdź poprawki wciskając (u dołu) SAVE HTML potem zmień sygnaturę - uf chyba dobrze ale nie mam talentu do tłumaczenia

jestem z Ciebie dumna mamo! pięknie to wytłumaczyłaś ;D

no ja dołączyłam w pierwszym tygodniu lutego bodajże... w każdym razie na diecie od 1 lutego :D

ciekawe co z Dorotką!

Opublikowano
jestem z Ciebie dumna mamo! pięknie to wytłumaczyłaś ;D

no ja dołączyłam w pierwszym tygodniu lutego bodajże... w każdym razie na diecie od 1 lutego :D

ciekawe co z Dorotką!

dobranoc dziewczęta, jutro piękny dzień :D warzywa :):):) pa

Opublikowano

Jest nas więcej oczywiście ,nas czyli "starych Protalek",ale kilka zniknęło...Lilianka ,Czarna i wiele innych.Dorotka pisała do mnie że wróci za czas jakiś ,ale kiedy dokładnie -nie wiem.Pytałam czemu nie zagląda na forum .Odpisała że wie że sobie doskonale radzimy więc nie zagląda narazie.

Opublikowano
Tak,tak...Milenko,jeszcze Benek...a reszta "starych" Protalek gdzieś się zawieruszyła..

i ja, od 7.02, w II FAZIE CAŁY CZAS, a mój mąż już w III fazie, cały szczęśliwy, nawet za chudy..., chyba 12 kg go ubyło, facetom łatwiej, bo im hormony nie buzują :D .

Pozdrawiam stare (sorry :) ) i młode protalki, według mnie soi nie można

Opublikowano

Dziewczyny jutro sie zwaze to powiem Wam jak jest po 2 dniu fazy uderzeniowej. Sama jestem ciekawa , czy bedzie jakis spadek wagi. :D

Benek dziekuje za informacje:) Ja nie mam ksiazki. Koniecznie musze jej poszukac w ksiegarniach:)

Zmykam spac. Kolorowych snow i udanego, pelnego slonca jutra :)

Opublikowano

Tak jeszcze zajrzalam do Was. Zalamalam sie ta soja. Tak ja uwielbiam. Mleka zwyklego nie moge pic, wiec zaczelam eksperymentowac soje. I tak ja polubilam,ze zwyklego mleka nie pije od 2lat. Dziewczyny a Pierre Dukan w swojej ksiazce pisze dokladniej cos na temat soi?? Pozdrawiam Was serdecznie

Opublikowano

hejka :D

zuza125 zelatyny mozna uzywac poniewaz to same bialko praktycznie :D

ja tez sie zastanawiam co sie stalo ze "starymi" protalkami..no wlasnie i dorotki nie ma...nie pamietam kiedy ostatnio tu pisala...

u mnie nic nowego waga sobie stoi czeka na lepsze czasy hehe :P a ja powoli zaczynam sie stresowac... :) mam jeszcze pytanko do dziewczynek ktore juz schudly kilka ladnych kilogramow...czy zauwazacie moze zmniejszjacy sie cellulitis jesli takowy posiadacie? :D bo mi sie wydaje ze jakby mi sie stan udek poprawil...a moze to tylko wrazenie..heheh :)

buziaczki:***

Opublikowano

witam wszystkie Protalki:icon_biggrin.gif po pierwszym dniu warzyw waga nadal ta sama, ale jest mi zimmno, szczególnie wieczorami i do tego mam cięzkie dni @.A po za tym jest super. Wszystko co jem bardzo mi smakuje , a wczoraj napadlo mnie na coś słodkiego i zrobilam kogel mogel oczywiscie bez cukru tylko z 1 tabletka słodziku, smakowal jak nigdy dotąd.icon_biggrin.gif Pozdrawiam i zmykam do pracy a dzisiaj nerwowka bo jutro kontrola a dzisiaj zaczynaja sie testy w gimnazjum i synus pisze wiec bede 3 dni jakas taka nerwowa:( ... och samo życie