lenox Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witaj rodzynku, a jak Ci nie pasuje rodzynku to może "błogosławiony między niewiastami" :lol: skoro pochodzisz ze Szkocji to świetnie Cię rodzice/rodzic nauczyli polskiego. całkiem nie słychać/widać różnicy, gratuluję i pozdrawiam :D Witaj niewiesci kwituszku ja jestem polakiem ale mieszkam i pracuje w szkocji przepraszam ze to tak moglo wygladac moze to ja co nie tak napisalem mimo ze to moj ojczysty jezyk pozdrawiam :D Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witaj niewiesci kwituszku ja jestem polakiem ale mieszkam i pracuje w szkocji przepraszam ze to tak moglo wygladac moze to ja co nie tak napisalem mimo ze to moj ojczysty jezyk pozdrawiam :D nieee, nic źle nie napisałeś... tylko zmyliłeś mnie tym pochodzeniem :lol: chodzisz w spódniczkach albo chociaż grasz na kobzie? :D a za tego kwiatuszka masz już u mnie fory :D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Marudo,a gdzie się podziało Twoje zdjęcie?Nie widać Ciebie...szkoda ,bo zdjęcie fajne. Cytuj
Maruda Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Marudo,a gdzie się podziało Twoje zdjęcie?Nie widać Ciebie...szkoda ,bo zdjęcie fajne. ;-P Już jest... Tak jakoś samo się usunęło.. :lol: Te wszystkie avary, sygnatury i inne... to dla mnie nowość!! :D Coś chyba przeskrobałam i zniknęło! Cytuj
lenox Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nieee, nic źle nie napisałeś... tylko zmyliłeś mnie tym pochodzeniem :lol: chodzisz w spódniczkach albo chociaż grasz na kobzie? :D a za tego kwiatuszka masz już u mnie fory :D jedyny instrument na jakim gram to sa nerwy.....hahaha a w spodniczkach nie chodze nie umiem chodzic bez majtek (a orginalnie szkoci w spodniczkach powinni byc bez gatek) a za fory wiekie dzieki moze kiedys sie przyddza pozdrawiam :D Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 o! śliczna maruda wrociła na avatar :lol: lenox, jesli chodzi o dietę nawet nie licz na fory. w tej materii jestem jak pies ogrodnika :D Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 śliweczko, jak córuś? poprawiło się od wczoraj? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 śliweczko, jak córuś? poprawiło się od wczoraj? Dziękuję Margot że pytasz.Poprawiło się ,jest już dobrze,ale jeszcze ciągle dają jej kroplówki.Może na weekend wyjdzie ze szpitala.Dietke musi trzymać...mówi że mama na diecie i ona na diecie :lol: Cytuj
maho Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 hej hej witam nowych! (coś za rzadko zaglądam, coraz więcej postów!) Jutro ciężka próba... kończę 19 lat :lol: (ostatnie 'naście') by się ciasto zjadło! Ale jak dieta to dieta, jeszcze trochę wytrwam to może niedługo 3 faza będzie :D Już wiem - kupię sobie colę light (już bardziej urodzinowo będzie) ja akurat nie mogę doczekać się chleba... chociaż razowego (mniam) i może jakiegoś sera i ketchupu (mniam x2) I tak jestem już zadowolona z efektów, wszyscy wokół zauważyli że schudłam i to mnie bardzo cieszy, moja koleżanka skwitowała nawet że chyba z 10 kilo schudłam! Hehe Ale wytrwam do końca, chyba że zauważę że już wogóle nie chudnę Pozdrawiam gorąco! Trzymajmy się wszyscy bo na końcu tej drogi czeka nas nagroda! :] Cytuj
Śliweczka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tak czytam i czytam ...cycuszki,gacie,gołe tyłki...Jezu...o czym my piszemy :lol: :D :D :D :D :D Cytuj
lenox Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 o! śliczna maruda wrociła na avatar :lol: lenox, jesli chodzi o dietę nawet nie licz na fory. w tej materii jestem jak pies ogrodnika :D nie licze napewno a jesli juz to na ......czasami moze jakas podpowiedz czy cos w tym rodzaju :D pozdrawiania Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dziękuję Margot że pytasz.Poprawiło się ,jest już dobrze,ale jeszcze ciągle dają jej kroplówki.Może na weekend wyjdzie ze szpitala.Dietke musi trzymać...mówi że mama na diecie i ona na diecie :lol: silna dziewczynka, moją bratanicę rotawirus trzymał tydzień, a 4 dni miała wymioty i biegunkę. potem zaraziła wspólmieszkańców..... rekord to 3 kg w ciągu 3 dni Cytuj
Śliweczka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 hej hej witam nowych! (coś za rzadko zaglądam, coraz więcej postów!) Jutro ciężka próba... kończę 19 lat :lol: (ostatnie 'naście') by się ciasto zjadło! Ale jak dieta to dieta, jeszcze trochę wytrwam to może niedługo 3 faza będzie :D Już wiem - kupię sobie colę light (już bardziej urodzinowo będzie) ja akurat nie mogę doczekać się chleba... chociaż razowego (mniam) i może jakiegoś sera i ketchupu (mniam x2) I tak jestem już zadowolona z efektów, wszyscy wokół zauważyli że schudłam i to mnie bardzo cieszy, moja koleżanka skwitowała nawet że chyba z 10 kilo schudłam! Hehe Ale wytrwam do końca, chyba że zauważę że już wogóle nie chudnę Pozdrawiam gorąco! Trzymajmy się wszyscy bo na końcu tej drogi czeka nas nagroda! :] Ja najbardziej tęsknię za owocami ,ryżem i makaronem.Chlebek mam,protalowy,ale jest,a ser i ketchup sama robie więc jest ok. Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie licze napewno a jesli juz to na ......czasami moze jakas podpowiedz czy cos w tym rodzaju :lol: pozdrawiania polecam się, pozdroofka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi