Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co? Brakuje mi taaaak bardzo normalnego obiadu z ziemniakami (aż dziwne bo mogły dla mnie nie istnieć przed dietą :lol: ), brakuje mi kawałka pizzy albo makaronu jakiegoś...uwielbiam włoskie jedzenie...pomyślcie jakie katusze przechodzą włosi na protalu :D :D

Moje dziecko właśnie wychodzi z zapalenia płuc...Tak mi jej żal, Maleńka umęczyła się straszliwie...nie miałam za dużo czasu żeby do Was tu zaglądac w związku z tą Jej choroba ale niech no tylko dojdzie do siebie na dobre to będziecie mnie miały tu dość :D

Od jutra przechodzę na proteiny.

Wciąż za mało piję..nie umiem wmusić w siebie 1,5 litra płynów pod żadną postacią. 2 duże kawy to jest wszystko co wypijam...

Fajnie że jest nas tu coraz więcej...jeszcze trochę i zrobi nam się tu ciasno - trzeba będzie zakładać osobne forum :D :D

Opublikowano

MAHO wszystkiego naj naj najlepszego w dniu 19 urodzin spełnienia najskrytszych marzeń .

A tak na marginesie to bardzo zazdeoszcze ci tych laticon8.gif. ale cóz trzeba sie cieszyc z tego co sie ma, A JA MAM 0.5 kg mniej, niestety nie umiem 0.5 zaznaczyc na suwaczku, on zmienia tylko cale kg, moze to i dobrzeicon_smile.gif. Pozdrawiam wszystkie Protalki i

Pratalaicon4.gif. Śliweczko trzymam kciuki za córcie.

Opublikowano

Dziekuję również Grazzi i Dam Radę za życzenia :lol:

Maho - wszystkiego naj, naj, naj....

Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy. Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli. Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje. Skąd to całe zamieszanie? Urodzinki masz kochanie.

Opublikowano

Maho, wszystkiego najlepszego, ale ty jesteś młodziutka!!! :lol:

Sofia, w ten sposób rozwalisz sobie nerki, nie wspominając o tym, że organizm jest wiecznie nienawilżony (wczesne zmarszczki, brzydka cera, obwisła skóra itp). Próbuję cię nastraszyć, żebyś jednak postarała się chociaż ze dwie szklaneczki wody albo herbatki dziennie...

Opublikowano
A ja się w ogóle wczoraj załamałam. Piję sobie mleko 0%, patrze na karton, a tu białko 2,3%, węgle 4,3!!!!!! Wcinam paluszki surimi (mniam), a tu w składzie cukier!!! Rany, co my w końcu mamy jeść??? :D

Nikogo nie ma więc może nikt nie zauważy mojego głupiego pytania...

ale powiedz mi co to są te surimi!?! :lol:??: No nie wiem... :D

Opublikowano

Hej dziewczyny. Mam malep pytanko: otoz dzisiaj jestem na 10 dniu uderzeniowki i jak sie zwazylam to mam 1 kg do przodu, a nie grzeszylam przez te 10 dni :lol:. Bylam na silowni w poniedzialek, wtorek po 2 h i moze to ma jakis wplyw? Dlatego dzisiaj nie ide.....Dodam jeszcze ze konczy mi sie @....Cholera jakos popsul mi sie humor od rana przez to....:D

Opublikowano

remedios82 Dzięki za informacje, a to się jakieś gotowe kupuje...

Chętnie bym spróbowała - a jak nie będę wiedzieć jak to przyrządzić

to znowu się zapytam. Ale jeść to chyba można - bo nawet jak się

nie mylę na naszej przepisowej stronce jest coś i z surimi :lol:

Rybka to rybka - w książce pisze, ze każdą można!!!

Makiia ten dodatkowy kilogramik możesz zrzucić na garb @

bo skoro nie 'zgrzeszyłaś' to tylko to może być - albo może

jakieś mięśnie przy ćwiczeniach Ci się już zaczęły wyrabiać

i to one mogły zwiększyć wagę.

A jeśli np masz elektroniczną wagę - to tam są takie opcje,

że mierzy ona poziol tłuszczu - założę się, ża nawet jeśli masz

ten jeden kg więcej - to tkanki tłuszczowej i tak mniej.

Więc nie ma się czym przejmować. Na diecie dopiero 10 dni -

nie ma co się poddawać. Niektóre są na diecie już 3 miesiące,

ja dopiero w połowie drogi do takiego wyniku... :D

Ale dieta już właściwie (NA SZCZĘŚCIE) stała się moim sposobem

na zdrowe życie!!

Pozdrawiam Cię serdecznie

Opublikowano

Makiia, spokojnie, spadnie jak skończy się @ :D Od siłowni mogło Ci przybyć tylko w wypadku, gdy tłuszcz zamienił się w mięśnie (są cięższe), ale to dobrze, bo im wieksza ilość mięśni, tym szybsze spalanie tłuszczu! Mierz sobie obwody, to pewniejsze podobno :lol:

Opublikowano

Maruda, kupuje się w opakowaniu po ok.10 paluszków, każdy osobno zawinięty w folię, można jeść od razu (ja tak robię), albo podsmażyć czy dodać do sałatki itp. Są w każdym sklepie u mnie, a ja mieszkam w małym mieście, mniej niż 30 tys mieszkańców :lol:

Opublikowano

DZieki za odpowiedzi kochane...Wlasnie problem w tym, ze ja duzo cwicze i mam sporo miesni...A w ksiazce pisze ze nie powinno sie wlasnie cwiczyc za duzo, a ja chyba przesadzilam...i dlatego dzisiaj juz nie ide...POjde dopiero moze jutro albo w poniedzialek....No wlansie nie mam takiej elektronicznej wagi, bo mi sie popsula i kupilam zwykla bo niestety nie bylo mnie stac na elektroniczna....

Zwaze sie jutro rano i zobacyzmy co bedzie...Dotychczas waga regularnie spadala mi w dol a teraz nie...i dlatego mala podlamka.

DZieki za wsparcie :*

Opublikowano

Witajcie!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAHO!!!!!!!!

Makiia,nie przejmuj się trym kilogramem,zobaczysz że jak tylko skończy się @,waga zacznie spadać.

Sofio,wiem co to choroba dziecka,współczuję.Kochana pij więcej bo z nerkami nie ma żartów.Musisz pić,jak mało pijesz to nie chudniesz.

Bogi,dziękuję!

Pozdrawiam wszystkich gorąco.

Opublikowano
Maruda, kupuje się w opakowaniu po ok.10 paluszków, każdy osobno zawinięty w folię, można jeść od razu (ja tak robię), albo podsmażyć czy dodać do sałatki itp. Są w każdym sklepie u mnie, a ja mieszkam w małym mieście, mniej niż 30 tys mieszkańców :lol:

To w takim razie skoczę dzisiaj do sklepu - lubię tak sobie urozmaicać

czymś nowym naszą diete :D Mam nadzieje, że mi zasmakuje, bo np kalmary

zjadłam, ale raczej drugi raz ich nie kupię :D aż tak mi nie podeszły.